Απειλούσε να μην ξεκινήσει τον αγώνα ο Ιωαννίδης στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο τέταρτος διαιτητής στον αγώνα Ξάνθης-Παναθηναϊκού, Κώστας Ιωαννίδης με όσα ακούγονταν από τα μεγάφωνα και φέρεται να απειλούσε στα αποδυτήρια να μην ξεκινήσει το ματς. 

Φαίνεται πως η πρωτοφανής (είναι αλήθεια) κίνηση της Ξάνθης να «ξεφωνίσει» από τα μεγάφωνα τον βοηθό Τσολάκη και τον τέταρτο Ιωαννίδη αφήνοντας εκτός  τον…  Σπάθα, έφερε εκνευρισμό στον κ. Ιωαννίδη. Ο Ιωαννίδης μάλιστα για τον οποίο ακούστηκε το «Ιωαννίδη με την κοσμηματοπωλού την Ντίνα, οπλίσατε την καραμπίνα;», εμφανίζεται να απείλησε στα αποδυτήρια πως δεν θα ξεκινήσει το ματς αν δεν σταματούσαν τα ηχητικά, όπως αναφέρει το «Goal».

Τα υπονοούμενα άλλωστε που ακούστηκαν αφορούσαν προφανώς προσωπικά δεδομένα των διαιτητών και σύμφωνα με την εφημερίδα, οι υποψίες των ρέφερι για την προέλευση των πληροφοριών φαίνεται ότι βρίσκονται σε πρώην συνάδελφό τους, ο οποίος θεωρείται πως έχει καλή επαφή με τη διοίκηση της Ξάνθης, αλλά και μέλος της διοίκησης των Ακριτών, που τυχαίνει να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για τους ίδιους.

Σημειώνεται δε πως ο Ιωαννίδης βρίσκεται ανάμεσα στη δεκάδα των διαιτητών που έτσι και αλλιώς είχε βγάλει στη… σέντρα η Ξάνθη.