Χωρίς τον βασικό της πασαδόρο ανέβηκε στην Αλεξανδρούπολη η Κηφισιά

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ακόμη πιο εύκολο γίνεται το έργο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον τρίτο ημιτελικό με αντίπαλο την Κηφισιά στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (15/4, 17:30, ζωντανή μετάδοση τηλεοπτικά από τη Nova και ιντερνετικά από το ThrakiSportS). 

Οι Εβρίτες με νίκη κάνουν «sweep» (σκουπίζουν τη σειρά) και γίνονται η τέταρη ομάδα από την επαρχία που περνάει στον τελικό (μετά τον μεγάλο ΑΟ Ορεστιάδας και πιο πρόσφατα τον Φοίνικα Σύρου και πέρυσι τον Παμβοχαϊκό) με την αντίπαλη Κηφισιά να έχει ήδη ανέβει στην Αλεξανδρούπολη, αλλά χωρίς τον βασικό της πασαδόρο Δημήτρη Νικολάκη ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω ασθένειας. 

Ο έμπειρος πασέρ ήλωσε αδυναμία να βοηθήσει την ομάδα. «Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Πήρα μεγάλο ρίσκο που αγωνίστηκα με πυρετό στα πρώτα ματς. Ελπίζω πως τα παιδιά θα τα καταφέρουν και χωρίς εμένα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να γυρίσουν τη σειρά σε 5ο αγώνα», σχολίασε ο Δημήτρης Νικολάκης. 

Τη θέση του Νικολάκη θα πάρει ο νεαρός Λυκούργος Ρούσσης, ενώ ο λίμπερο της Κηφισιάς, Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε για τον τρίτο ημιτελικό: «Πάμε να κάνουμε το μπρέικ στην έδρα του Εθνικού. Θέλουμε πολύ να φέρουμε τη σειρά των αγώνων ξανά στην Κηφισιά. Περάσαμε ένα ιδιαίτερο τριήμερο και γενικά μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Κληθήκαμε να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα τα οποία μας έπληξαν την πιο κρίσιμη στιγμή. Θέλουμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Δεν θέλουμε να αφήσουμε το πρωτάθλημα με τρεις ήττες».