Στο νοσοκομείο ο αθλητικός συντάκτης Κώστας Γιαλαμίδης μετά από σοβαρό τροχαίο

Στο Νοσοκομείο Ξάνθης νοσηλεύεται ο νεαρός αθλητικός συντάκτης Κώστας Γιαλαμίδης, γιος του εκδότη της αθλητικής εφημερίδας “Ξάνθη Sport” Στέλιου Γιαλαμίδη, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Ξάνθης.

Το ατύχημα συνέβη στην επικίνδυνη διασταύρωση των οδών Αν. Θράκης και Αδριανουπόλεως, όπου σημειώνονται αρκετά συχνά ατυχήματα λόγω έλλειψης ορατότητας. Ωστόσο, όπως επισημαίνει το XanthiPress, αυτή τη φορά οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του  μπλε ΙΧ  μάρκας  WV Polo, γύρω στις 11.30 της Κυριακής, κινήθηκε αντίθετα στο μονόδρομο της Ανδριανουπόλεως και επιχείρησε να περάσει και την οδό Αν. Θράκης, αντίθετα με την προτεραιότητα. Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί  με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε Κώστας Γιαλαμίδης και κινούνταν κανονικά στην κατηφόρα της οδού Αν. Θράκης, η οποία και προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το ΙΧ.

Η μηχανή σφηνώθηκε κάτω από το ΙΧ και ο νεαρός δημοσιογράφος, από τους πιο αγαπητούς στην πόλη και με σημαντική προσφορά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και ιδίως της Skoda Ξάνθη, απεγκλωβίστηκε από τους περαστικούς, τραυματισμένος στα πόδια. Μετά από 10 λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και η Αστυνομία και ο Κώστας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Από όλη την ομάδα του ThrakiSportS, ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορα πάλι πίσω στις επάλξεις…