Πρωταθλήτρια στην Καβάλα η Πέρνη, αντίπαλος Εθνικού, Αβάτου και Ιάσμου…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πρωταθλήτρια της πρώτης κατηγορίας του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου αναδέχτηκε η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης, που μαζί με τους Άρη Αβάτου, Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης από της 11 Μαΐου θα διεκδικήσουν μια θέση στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά που σε όλη την διάρκεια της περιόδου έδειξε στο γήπεδο πως ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της League της ΕΠΣ Καβάλας, με την πολύτιμη συμμετοχή και αρκετών ποδοσφαιριστών από την Ξάνθη, άλλωστε η ομάδα του Δήμου Νέστου είναι πολύ κοντά στην πόλη της Ξάνθης και όπως κάνει και ο γείτονας Νέστος Χρυσούπολης εμπιστεύεται τους Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα και στο παιχνίδι με τον Βρασίδα οπού έληξε 3-3 και ο Κεραυνός πήρε τον έναν βαθμό που χρειαζόταν μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ξανθιώτης επιθετικός Σταύρος Βασιλειάδης που πέτυχε χατ-τρικ και έδωσε τον τίτλο στην ομάδα του, ενώ στην βασική ενδεκάδα ήταν οι επίσης Ξανθιώτες Μάριος Χατζηγεωργίου, Γιάννης Μπουλγκούρας  και ο Σουκρήογλου Σουκρή, ενώ αλλαγή μπήκε ο Θωμαίδης.

Πλέον οι παίκτες του Κεραυνού ποπως και το τεχνικό τιμ και η διοίκησης φυσικά θα απολαύσουν την άδεια τους λόγω εορτών και από την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα των μπαράζ στις 11 Μαΐου.