Νίκη την Μ. Δευτέρα για την ουραγό Κ20 του Πανθρακικού επί του Ατρομήτου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με δύο αγώνες ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα (14/4) η 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκας, με τον ουραγό Πανθρακικό να επικρατεί με 1-0 του Ατρόμητου στο Νέο Σιδηροχώρι, την ίδια στιγμή που Βέροια και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Ο Πανθρακικός, λοιπόν, υποδέχτηκε τον Ατρόμητο και πήρε το τρίποντο χάρη σε ένα γκολ του Φασουλή στο 66’, με την ομάδα της Κομοτηνής να φτάνει τους 19 βαθμούς. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες με 31 βαθμούς βρίσκονται στη 14η θέση.

Βέβαια, εκκρεμούν ακόμα ορισμένες αναμετρήσεις για να υπάρξει οριστική τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος Super League K20. Για παράδειγμα, ο Πανθρακικός έχει δώσει μόλις 29 αγώνες από τους 34 που κανονικά πρέπει να παίξει, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βελτιώσει την βαθμολογική του συγκομιδή και ενδεχομένων την θέση του στην τελική κατάταξη.

 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Θυμιανίδης, Μητρούσης, Φραγκούλης, Θωμάς, Ζούλης, Ψάλτης, Λίτσκας, Μίλκας (46’ Τσανακτσόγλου), Κουραλίδης (46’ Φασουλής), Γκουτσίδης (75’ Μανδήλας), Μουζασβίλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Κωστούλας, Βαρδακώστας, Βλάχος, Σιδηρόπουλος, Δηλαβέρης, Μπαστάκος (5’ Ζούκας), Κοβάτσης (28’ Καραγιάννης), Χατζηστάμου (81’ Κατσαφάρος).