Κλείστηκε φιλικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τoν Πανθρακικό για την απονομή

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό έκλεισε η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το Σάββατο 26 Απριλίου, το Σάββατο μετά το Πάσχα δηλαδή. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” και σε αυτό το παιχνίδι θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΠΣ Έβρου από τον Εθνικό.

Παράλληλα, ο αγώνας θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κρατηθεί ο Εθνικός σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, ενόψει των μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές των γειτονικών ΕΠΣ Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας, από τα οποία θα προκύψει η μία ομάδα που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, η διοίκηση του Εθνικού κινείται για να κλείσει και άλλο μεγάλο φιλικό πριν την έναρξη των αγώνων μπαράζ, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό με τον Πανθρακικό θα σημαδευτεί και με την απονομή του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

“Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΜΜ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Φ.ΚΟΣΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.