ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα Διδυμότειχο – Ορέστης Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι γοήτρου του Βορείου Έβρου ανάμεσα στο Διδυμότειχο και τον Ορέστη Ορεστιάδας για την πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές μόλις από το 10’ λόγω αποβολής του Κυριάκου Πετρόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 22ο λεπτό της συνάντησης με τον Γουγουλιά. Στο 35’ ο Γιαννόπουλος ισοφάρισε για την ΑΕΔ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ορεστιάδας έχασε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, κυρίως με τους Στέρεφ και Ρουσσίδη, αλλά ο εντυπωσιακός Ντινούδης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν την Μεγάλη Τετάρτη (16/4, 17.00) τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το Διδυμότειχο να υποδέχεται τον πρωταθλητή Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ορέστη να φιλοξενεί την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεσούδης με βοηθούς τους Τοκμακίδη και Τσομπανίδη.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Ντινούδης, Ζιαρτούδης, Ναζίρης, Τζουμακίδης, Νοτόπουλος (60’ Παππούδης), Παυλίδης, Τζανετάκος, Δραγούμης (85’ Μίνης), Γιαννόπουλος, Ιντζές, Μανουσιάδης (46’ Μπακιρτζής)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Μπεχτσούδης, Κοτζά Αλή, Μπαξεβανίδης, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στ., Καραγιάννης, Πετρόπουλος Κυρ., Λόλακας, Στέρεφ, Ρουσσίδης (75’ Δοϊνούδης)