Πλήρωσαν κούραση και απογοήτευση οι έφηβοι της Ασπίδας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την δεύτερη ήττα τους γνώρισαν στα προκριματικά για μια θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων οι παίκτες της ομάδας Εφήβων της Ασπίδας αυτή την φορά από τα Μουδανιά με 57-65.

Έχουν την απογοήτευση από την εικόνα τους στον πρώτο αγώνα αλλά και την κούραση οι παίκτες της Ασπίδας δεν τα κατάφεραν κόντρα στα Μουδανιά γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στον θεσμό. Οι παίκτες της Ασπίδας εμφανίστηκαν χωρίς ενέργεια, ήταν απλοί θεατές στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Χαλκιδικής να προηγηθεί εύκολα με διαφορά 14 πόντων (21-07).

Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, εν μέρει το κατάφερε όταν μείωσε στο 55-53 αλλά τελικά δεν κατάφερε να το κερδίσει. Άξια αναφοράς  η προσπάθεια του  Αντώνη Παπαδάκη, που παρότι έκανε χθες το βράδυ 6 ράμματα στο στόμα, μετά το παιχνίδι με την Καστοριά, αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι με τα Μουδανιά καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 07-21, 26-34 (ημίχρονο), 37-45, 57-65 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Κώστας Ιωαννίδης): Στεφανίδης, Γρούδος, Σαπουνάς 10(2), Τσίλογλου 8(1), Κόπανος 4, Γκίκας, Σκούπρας 7, Χατζηαντωνίου 13, Μπουραζάνης, Παπαδάκης 11, Τσιφλίκογλου 2, Καργίδης 2