Τρεις παλιές δόξες του ΑΟΞ ενώνουν τις φωνές τους για «καλή επιτυχία»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ελάχιστες ώρες πριν το μεγάλο ματς της Skoda Ξάνθη με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της ομάδας στην Super League, τρεις μεγάλες δόξες του παρελθόντος μίλησαν στο ThrakiSportS και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους ενόψει αυτού του σπουδαίου αγώνα. Αναλυτικά:

 

Μάκης Τζάτζος: Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα, θα πρέπει τα παιδιά να είναι έτοιμα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για να ανταπεξέλθουν στης ιδιαιτερότητες του αγώνα. Στο παρελθόν η ομάδα και ειδικά τα πρώτα χρόνια στην Α’ Εθνική έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση αλλά καταφέρναμε πάντα με ψυχή και πάθος και δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας να κρατάμε την ομάδα ζωντανή, και αυτό θα πρέπει να κάνουν τα παιδιά, να μπουν να τα δώσουν όλα να παίξουν για την φανέλα τον κόσμο της Ξάνθης και να ναι σίγουροι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Ο κόσμος της ομάδας είμαι σίγουρος πως, όπως κάνει πάντα, θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Θα δώσει με την φωνή του την δύναμη και την ώθηση στους παίκτες της ομάδας για να φτάσουν στην νίκη. Θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι την Κυριακή θα γράψουν ιστορία είτε θετική είτε αρνητική. Εγώ θα είμαι την Κυριακή στο γήπεδο για να στηρίξω την προσπάθεια των παιδιών για να μείνει η ομάδα μας στην μεγάλη κατηγορία όπως της αξίζει. 

Πέτρος Τεγγελίδης:  Το μόνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι πως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ οι παίκτες της Ξάνθης θα γράψουν ιστορία, αυτό που ελπίζω και εύχομαι είναι να είναι θετική. Δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα αυτή η βαθμολογική θέση και ούτε να παλεύει για την σωτηρία. Εγώ είμαι σίγουρος πως η ομάδα δεν θα πέσει. Δεν μπορεί να πέσει αυτή η ομάδα, αλλά θέλει μια καινούργια αρχή, να αλλάξουν πράγματα στην ομάδα για να μην ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο. Εγώ από την Γερμανία που είμαι να ξέρουν όλα τα παιδιά πως είμαι στο πλάι τους και το μόνο που θέλω είναι να μπούν και να τα δώσουν όλα για την φανέλα της Ξάνθης. Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να έρθω Ελλάδα και να βρεθώ στο γήπεδο.

Κώστας Νεοχωρίτης: Ο αγώνας της Κυριακής είναι ένας από τους δυσκολότερους αγώνες στην ιστορία στης ομάδος. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο οι παίχτες πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από την άλλη η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη για την υποστήριξη της ομαδας. Προσωπικά πιστευω στο θετικό αποτέλεσμα της ομαδος μας. Καλή επιτυχία!