Όλες οι δηλώσεις του Νίκου Κεχαγιά στην συνέντευξη Τύπου στα Πηγάδια

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ικανοποιημένος για την νίκη και την παρουσία της ομάδας, αλλά απογοητευμένος που η ομάδα της Ξάνθης θα μπει στην διαδικασία των πλει-αουτ εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά απογοητευμένοι από τη διαδικασία των μπαράζ που ακολουθεί. Δυστυχώς εδώ και καιρό κάποια άλλα αποτελέσματα έκριναν τη μάχη της παραμονής. Είμαστε όμως και εμείς υπεύθυνοι με την απόδοσή μας.

Είπα πριν λίγες ημέρες ότι η Ξάνθη είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Αυτό θα το δείξει και στα μπαράζ. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, αλλά κυρίως στον κόσμο που απέδειξε ότι στα δύσκολα είναι παρών. Εγώ και οι παίκτες μου υποσχόμαστε σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο ότι και του χρόνου θα την βλέπει στη Σούπερ Λιγκ».

Για τη συνέχεια: «Τώρα η ομάδα χρειάζεται ξεκούραση, αφού ξεκίνησε στις 19 Ιουνίου 2013 και θα τελειώσει πιθανόν στις 15-20 Ιουνίου. Αύριο έχουμε προπόνηση, στη συνέχεια θα πάρουν οι παίκτες άδεια για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν».

Για τα στοιχεία της νίκης: «Ο κόσμος και το πάθος μας οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη!».

Για τη διαιτησία: «Όσον αφορά τη διαιτησία δεν θέλω να μπω στη συγκεκριμένη διαδικασία. Υπάρχουν, όμως, ομάδες που ξαφνικά έκαναν πορεία πρωταθλητισμού και αυτό μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση».

Για το μπαράζ: «Θα παρακολουθήσουμε πλέον τις ομάδες της Football League, χρειάζεται πολύ ιδιαίτερο χειρισμό η προετοιμασία, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι».

Για τις απουσίες: «Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως και ο Φλίσκας και ο Πάιτο έδωσαν τα πάντα όπως και ο Γούτας που ταλαιπωρείται από πυρετό από χθες!».

Για τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, Εστεμπάν Σολάρι: «Η ανάδειξη του Σολάρι ως πρώτο σκόρερ είναι μια προσωπική, αλλά και ομαδική επιτυχία. Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή!».