Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟ Κοσμίου – Δόξα Πετρούσας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με πρωταγωνιστή τον παυλίδη, που πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 29’ και είχε δοκάρι στο 58’, η ομάδα της Δόξας Πετρούσας απέδρασε με το διπλό από την έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου, που παρέμεινε μετά τη νέα ήττα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόνο τρεις βαθμούς.

 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 29’ όταν μετά από σέντρα του Τσιακουρίδη ο Παυλίδης με κοντινό πλασέ νίκησε τον Παπανικοάου για το 1-0. Μάλιστα, βρέθηκαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα όταν στο 58’ ο Παυλίδης έκανε το σουτ βλέποντας την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Γουνατίδης έκανε το πλασέ με τον Παπανικολύο να διώχνει σε κόρνερ (φωτό από το RodopiSports).

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Τσούμαρης, Ταμάμης, Ζούλης, Παναγιωτόπουλος, Μουστάκας, Αθανασίου, Βασιλακάκης, Φωτιάδης, Διαμαντόπουλος (89’ Ναλμπάντης).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Αποστολίδης, Γιαννίκης, Στέρεφ (62’ Γάϊδας), Τουνγκελίδης, Κότιος Δ., Μιχαλάκης, Παυλίδης (87’ Παπαδόπουλος Δ.), Παπαδόπουλος Π., Τσιακουρίδης (72΄Τσιμπλίδης), Ουζούνογλου, Γουνατίδης.