Συγκλονίζει το μήνυμα του προπονητή που ανέβασε τον ΑΟΞ στην Α’ Εθνική

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Τάσος Αναστασιάδης είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα σεβάσμιο στην πόλη της Ξάνθης. Ήταν ο «αρχιτέκτονας» της ανόδου του ΑΟΞ στην Α΄Εθνική, ο άνθρωπος που την καθοδήγησε σε εκείνη την εκπληκτική της πορεία από την Β’ Εθνική προς τα μεγάλα σαλόνια, 25 χρόνια πριν.

Ο κ. Αναστασιάδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό καθώς η αγάπη του, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη του για την ομάδα της Ξάνθης παραμένει μεγάλη. Εκφράζει την ελπίδα της νίκης και τονίζει ότι το μυαλό του είναι ήδη στην Ξάνθη.

Αναλυτικά η (γραπτή) δήλωση του κ. Τάσου Αναστασιάδη:

«Θα ήθελα σαν ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην άνοδο και στην πορεία της ομάδας της SKODA Ξάνθης, του ιστορικού ΑΟΞ, να στείλω στους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και σε όσους είναι γύρω από την ομάδα, τις ευχές μου για το ματς της Κυριακής ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την παραμονή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια. Εύχομαι στο τέλος της ημέρας όλα να πάνε καλά και η πόλη της Ξάνθης που τόσο αγάπησα τα χρόνια που ήμουν προπονητής της ομάδας της, της ομάδας που γιγαντώθηκε στην διάρκεια αυτών των ετών και που έφτασε να πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα, να εκπληρώσει τον στόχο της. Τις πιο θερμές μου ευχές για καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου, το μυαλό μου είναι ήδη εκεί.

Με αγάπη και εκτίμηση Αναστασιάδης Τάσος, προπονητής ποδοσφαίρου».