Mεγάλη ανταπόκριση στο φιλανθρωπικό τουρνουά ΣΤΗΡΙΖΩ στη μνήμη Μητούση

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12/4) από τους Κύκλωπες το φιλανθρωπικό τουρνουά στηριΖΩ στη μνήμη του Σταύρου Μητούση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό της πρωτεύουσας του Έβρου, είχε την ευκαιρία να απολαύσει επτά ώρες χάντμπολ. Εκατό παιδιά όλων των ηλικιών από την Αλεξανδρούπολη και τη Ξάνθη αγωνίστηκαν για τέσσερις ώρες και ευχαριστήθηκαν το άθλημα. Αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές (εν ενεργεία και παλαίμαχοι) από την Αλεξανδρούπολη και τις Φέρες (και συγκεκριμένα από τη Βήρα Φερών, ομάδα στην οποία ήταν προπονητής ο Μητούσης) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τιμήσουν τη μνήμη του συναθλητή και προπονητή τους.

Τα χρήματα, που συγκεντρώθηκαν από το τουρνουά, δόθηκαν σε οικογένεια συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, ενώ τα τρόφιμα και τα ρούχα θα προσφερθούν σε άτομα, τα οποία τα χρειάζονται.

Οι Κύκλωπες εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τον κόσμο της πόλης για την ευαισθησία και την προσφορά του, όπως επίσης την ομάδα της Νίκης Ξάνθης, τους βετεράνους αθλητές των Κυκλώπων, τον Αστέρα Αλεξανδρούπολης, αλλά και τα παιδιά από τη Βήρα Φερών για τη συμμετοχή τους.