Η Ασπίδα καλεί τον κόσμο να… μην έρθει στο Εύμοιρο και να πάει στη Skoda

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μπορεί να δίνει το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι με τον Ζέφυρο, μπορεί να θέλει τη νίκη για να έρθει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο, ωστόσο με ανακοίνωση – έκπληξη η διοίκηση της Ασπίδας καλεί τον κόσμο να… πάει στο Skoda Xanthi Arena και να ενισχύσει την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, καθώς κρίνει την παρουσία του πιο κρίσιμη και σημαντική σε αυτό το παιχνίδι. 

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ασπίδας:

Την Κυριακή στις 18:00 η ανδρική μας ομάδα δίνει ακόμα έναν τελικό αντιμετωπίζοντας στο παλατάκι του Ευμοίρου τον Ζέφυρο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι οι πιστοί μπασκετικοί μας φίλοι θα δώσουν δυναμικό παρόν και σε αυτό το παιχνίδι.

Επειδή όμως η μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας η SKODA ΞΑΝΘΗ στις 19:00 δίνει και αυτή τον δικό της τελικό αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, σύσσωμη η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ δηλώνει την στήριξη της και την ολόθερμη συμπαράσταση της στον αγώνα της ομάδας μας και παρακαλεί τους φιλάθλους της πόλης να σταθούν στο πλάι της και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή στην κατηγορία.

Η σκέψη μας θα είναι μαζί σας…

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, 2 ΟΜΑΔΕΣ, 2 ΝΙΚΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ γιατί η ΞΑΝΘΗ είναι πάνω απ’ όλους.