Είδηση βόμβα! Κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος ο Ανδρέας Ανδρεάδης!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μια είδηση που ξεπερνά τα αθλητικά πλαίσια και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στον Έβρο βγήκε στο περιθώριο του πρώτου ημιτελικού αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και την Κηφισιά, που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στο Ζηρίνειο με μεγάλη νίκη της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

 

Όπως μας αποκάλυψε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, δέχτηκε πρόταση να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Εβρίτης κεντρικός αποδέχθηκε την πρόταση και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, ανατρέποντας ισορροπίες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρεάδης, που είναι από τους βασικούς συντελεστές του φετινού “θαύματος” του Εθνικού και της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας που βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την συμμετοχή της στον τελικό, θα είναι υποψήφιος στον Δήμο Σουφλίου.

Η πρόταση έγινε από τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο, ο οποίος διατηρεί προσωπική φιλική σχέση με τον Ανδρεάδη, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τον Προβατώνα και  ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για το χωριό του, το οποίο επισκεπτόταν με κάθε ευκαιρία ακόμα και τα χρόνια που αγωνιζόταν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κατακτώντας κύπελλα και πρωταθλήματα.

Άλλωστε κανένας δεν ξεχνά ότι ο διεθνής κεντρικός (έχει συμπληρώσει 15 χρόνια διαρκούς συμμετοχής στις εθνικές ομάδες) ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του βόλεϊ από τον ΑΟ Τυχερού, πριν ανδρωθεί στον Εθνικό και επιχειρήσει το μεγάλο ταξίδι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και Ηρακλή, πριν επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ανδρέας Ανδρεάδης είναι πρόσωπο, η παρουσία του οποίου στο οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο θα προκαλούσε αίσθηση. Ένας ακόμα άνθρωπος του αθλητισμού που δοκιμάζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την διαφορά ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για εν ενεργεία αθλητή που βρίσκεται μάλιστα στην κορυφή!!!

Το ThrakISportS του εύχεται καλή επιτυχία, όπως και σε όλους του ανθρώπους του αθλητισμού που βάζουν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές…