Οι δηλώσεις Μουστακίδη και Αρσενιάδη μετά τον πρώτο ημιτελικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα σε Κηφισιά και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Ζηρίνειο, μίλησαν στις κάμερες των καναλιών οι δύο προπονητές.

 

Ο Σάκης Μουστακίδης επισήμανε: «Παίξαμε καλά. Ακολουθήσαμε αυτά που είπαμε σε σερβίς και μπλοκ αλλά και στην υποδοχή χρειαζόμαστε βελτίωση. Έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά. Η Κηφισιά έχει πολύ καλή ομάδα κι αν την αφήσεις θα σου κάνει τη ζημιά. Κερδήθηκε μία μάχη και τίποτα παραπάνω».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, είπε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη του. Το να χάνεις όταν έχεις 60% αποτελεσματικότητα σου αφήνει πίκρα. Ο Εθνικός είχε δολοφονικό σερβίς. Πρέπει να τους πιέσουμε και να αποδώσουμε καλύτερα στους επόμενους αγώνες. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα με Νικολάκη, Σουλτανόπουλο, Παπαγγελόπουλο. Έχουμε ιώσεις. Δε μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ράιτς και τον Μιχαήλοβιτς. Δεν τους προλαβαίναμε. Ο Εθνικός έχει πλεονέκτημα. Οι έδρες δεν μετράνε. Θέλω ψηλά τα κεφάλια από τους παίκτες μου. Δεν πρέπει να γυρίσει σε μας το άγχος. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν κρυφοί άσσοι στο μανίκι».