«Νικήσαμε στον πρώτο γύρο μέσα στην Κηφισιά! Γιατί όχι και τώρα;»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– «Έφτασε για όλους η μεγάλη ώρα. Από εδώ και πέρα μετρούν οι καρδιές και οι αντοχές». Με τα λόγια αυτά, ο Σάκης Μουστακίδης δίνει το μήνυμα για τους αγώνες με την Κηφισιά που ξεκινούν από το απόγευμα στην Αθήνα.

 

«Δυστυχώς δεν κρατήσαμε το πλεονέκτημα έδρας τουλάχιστον στους ημιτελικούς και αρχίζει για μας μια πολύ δύσκολη περίοδος με πολλούς αγώνες και μετακινήσεις. Εύχομαι πάνω απ΄ όλα να έχουν υγεία οι παίκτες μου», σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley League. 

 

«Επόμενος στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και για να το πετύχουμε πρέπει να νικήσουμε στο Ζηρίνειο. Το καταφέραμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Μπορούμε να το επαναλάβουμε αφού και στις δύο ομάδες δεν έχουν αλλάξει πολλά».

Σε σχέση με την αντίπαλο του, σχολιάζει: «Η Κηφισιά έχει πολύ καλή ομάδα. Μας δυσκόλεψε στον τελευταίο αγώνα στην έδρα μας και για να την κερδίσουμε πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς και ειδικά στο σερβίς και στην επίθεση».

Τέλος, αναφορικά με ενδεχόμενα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ο Σάκης Μουστακίδης σχολιάζει: «Αν εξαιρέσουμε την κούραση από τις μετακινήσεις και τα ντέρμπι δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Οι διπλοί αγώνες μέσα σε 24 ώρες θέλουν καλή διαχείριση και οικονομία δυνάμεων. Ελπίζω όταν γυρίσουμε στην Αλεξανδρούπολη να έχουμε το πλεονέκτημα στη σειρά των αγώνων».