Υποβλήθηκε σε εγχείριση για χιαστούς και μηνίσκο ο Ρομέου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Ντος Σάντος Κοραντίνι Ρομέου, που στάθηκε άτυχος στην εντός έδρας ήττα με 3-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

 

Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου και η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα.

Κατά την διάρκεια της επέμβασης δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και αυτό που απομένει είναι το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους, το οποίο υπολογίζεται σε έξι μήνες. 

Ο Ρομέου, που είχε εγχειριστεί και στο παρελθόν, στο φετινό πρωτάθλημα είχε 28 εμφανίσεις και 4 τέρματα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το ThrakiSportS, πριν την επέμβαση δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από την ΠΑΕ Πανθρακικός, την οποία αποδέχθηκε. Ετσι από τον Οκτώβρη αναμένεται και πάλι στους αγωνιστικού χώρους με την ομάδα της Κομοτηνής.

“I will be okey,the God will give power to continue,after 6 months I will play again I believe”, δηλαδή “θα γίνω καλά, ο Θεός θα μου δώσει δύναμη και πιστεύω ότι μετά από έξι μήνες θα παίξω ξανά”, ανέφερε στο facebook αναρτώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία το απόγευμα, που ήδη έχει αποσπάσει πάνω από 200 likes……