Ο θρυλικός Θανάσης Μαργαρίτης είδε την άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μια θρυλική μορφή του ελληνικού βόλεϊ, τον ομοσπονδιακό προπονητή του μοναδικού μεταλλίου που έχει κατακτήσει η ελληνική εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1987 στην Γάνδη Θανάση Μαργαρίτη, αιχμαλώτισε ο φακός του ThrakiSportS στον αγώνα μπαράζ της ΑΕ Κομοτηνής με τον Κύδωνα Χανίων, που σήμανε την επιστροφή της ομάδας της Κομοτηνής στα σαλόνια της Α2 Κατηγορίας.

 

Ο Θανάσης Μαργαρίτης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου και παρακολούθησε τον αγώνα μπαράζ του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, δείχνοντας ότι εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στο βόλεϊ – το πραγματικό ενδιαφέρον για το οποίο δεν φαίνεται μόνο όταν κάποιος πηγαίνει στα ματς της Volley League αλλά πρωτίστως δίνοντας το παρών σε αυτές τις κατηγορίες.

Ως γνωστόν, στο τέλος η ΑΕ Κομοτηνής πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε την άνοδο, κερδίζοντας με 3-1 σετ, αν και βρέθηκε να ηττάται με 1-0 και 24-23 σε κάποια στιγμή του αγώνα. Και αυτόπτης μάρτυρας αυτού του θριάμβου ήταν, όπως αποδεικνύει η εικόνα, και ο πιο θρυλικός προπονητής που έχει αναδείξει στην ιστορία της η ελληνική πετοσφαίριση.