Ο Ξανθιώτης που θεωρεί την Ξάνθη πρώτο φαβορί για υποβιβασμό

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Κενάν Μπαργκάν κατάγεται από την Ξάνθη. Μέλος της μουσουλμανικής μειονότητας, έγινε γνωστός στον περισσότερο φίλαθλο κόσμο από την παρουσία του στην ομάδα της Βέροιας. Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε οι δυο αυτές ομάδες να δίνουν την Κυριακή την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

 

Ο Ξανθιώτης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή της Βέροιας στα μεγάλα σαλόνια, ενώ μιλώντας στο gazzetta χαρακτήρισε φαβορί την Ξάνθη για να ακολουθήσει τον Άρη στην Β’ Εθνική. Όπως τόνισε, η ομάδα του αναγεννήθηκε με την έλευση του Ντόστανιτς και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη την Κυριακή, θα παραμείνει στην κατηγορία.

«Μπορεί να μην φαίνεται στην βαθμολογία, όμως πλέον έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Άμα κερδίσουμε την Κυριακή, κατά 99% θα έχουμε μείνει στην κατηγορία. Ο Απόλλωνας και η Ξάνθη έχουν από ένα πολύ δύσκολο ματς και μόνο με θαύμα πιστεύω πως μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ αισιόδοξοι, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και το μόνο που κοιτάμε είναι να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο»

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η απάντησή του στο ερώτημα ποια ομάδα πιστεύει πως θα πέσει: «Πρώτο φαβορί είναι πλέον η Ξάνθη. Τα πράγματα δεν της βγήκαν όπως ήθελε και τώρα είναι στο χειρότερο σημείο. Πιστεύω πως θα έχουν πολύ άγχος οι παίκτες της και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι ζόρικα τα πράγματα»

Τέλος, σε ερώτημα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι με την ΑΕΚ, τουλάχιστον όχι επίσημα. Όσο λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα, εγώ θα σκέφτομαι μόνο την Βέροια. Σίγουρα, αν υπήρχε μία πρόταση από μία τόσο μεγάλη ομάδα, θα με κολάκευε και θα το σκεφτόμουν. Τώρα, όμως, ανήκω στην Βέροια, έχω εδώ το μυαλό μου και θα ασχοληθώ με κάτι άλλο μόνο αν υπάρξει πρόταση που θα ικανοποιεί εμένα και την ομάδα μου»