Μετά τον Ιγκορ, ανανέωσαν άλλοι δύο με Πανθρακικό…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μετά τον Ίγκορ, που ανανέωσε το συμβόλαιο της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό, πήραν σειρά οι Ρομέου και Μπεν Σαμπάτ να υπογράψουν την παραμονή τους στην Ροδόπη για έναν ακόμα χρόνο.

Δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στις ικανότητές τους αλλά κι επιβραβεύοντας την παρουσία τους στην ομάδα της Κομοτηνής την τρέχουσα σεζόν, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες σε συμφωνία μαζί τους για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Ο Βραζιλιάνος Ρομέου πριν τον τραυματισμό του (έχει υποστεί ρήξη χιαστών που θα τον κρατήσει έξι μήνες εκτός δράσης) κατάφερε να κάνει 28 συμμετοχές με τον Πανθρακικό πετυχαίνοντας και 4 τέρματα. Ήταν πάντα από τις πρώτες επιλογές του Μάντζιου για το αρχικό σχήμα. Έτσι, η διοίκηση παρά τον τραυματισμό του, βρέθηκε στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες και δείχνοντας ανθρώπινο πρόσωπο, του πρότεινε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο αν και κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ότι μετά από έξι μήνες απραξίας, θα είναι στην ίδια καλή κατάσταση.

Η ΠΑΕ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απέσπασε τη θετική του απάντηση, με τον 45 τεχνικό να τον περιμένει έτοιμο στην προετοιμασία και αποθεραπευμένο.

Λίγο διαφορετικά, αλλά με την ίδια κατάληξη, είναι τα πράγματα για τον Ισραηλινό Μπεν Σαμπάτ. Αν και αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, έχει προλάβει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Κομοτηνή μετρώντας ήδη 11 εμφανίσεις, στις οποίες έχει ένα  γκολ και μία ασίστ. Αυτά ήταν αρκετά για τον Μάντζιο προκειμένου να εισηγηθεί την παραμονή του στη διοίκηση, που από την πλευρά της φρόντισε να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο που προβλεπόταν στην αρχική συμφωνία των δυο πλευρών, με αποτέλεσμα ο Μπεν Σαμπάτ να μένει Κομοτηνή τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2015.