Η Θύρα 13 Ξάνθης κόβει… πίτα (;!) και απαιτεί ο ΠΑΟ να ρίξει την Skoda

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Είναι δυνατόν να υπάρχουν σε αυτήν την κρίσιμη χρονική στιγμή Ξανθιώτες που να μην υποστηρίζουν την Κυριακή την ομάδα της πόλης στον νυν υπέρ πάντων αγώνα που θα δώσει για την παραμονή της, αλλά να… εύχονται την ήττα της ομάδας από τον Παναθηναϊκό και τον υποβιβασμό της στην Football League.

Και όμως είναι! Όχι ίσως για την πλειοψηφία των συμπαθούντων τον Παναθηναϊκό στην πόλη της Ξάνθης, αλλά σίγουρα για τον διαχειριστή της σελίδας της Θύρας 13 Ξάνθης στο facebook. Δεν ξέρουμε ποιος είναι, αλλά σημασία έχει ότι με ανάρτηση που ανέβασε την Δευτέρα, ούτε λίγο ούτε πολύ εκφράζει την επιθυμία ο Παναθηναϊκός να ρίξει την Ξάνθη στην Β’ Εθνική.

“Όλα εδώ πληρώνονται”, αναφέρει η συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία γίνεται λόγος στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του 2003 που ο τίτλος κρίθηκε στα Πηγάδια με τον Ολυμπιακό να περνά νικητής από τα Πηγάδια με 1-5, λίγες μέρες μετά τη νίκη στο περίφημο ματς της Ριζούπολης και να κατακτά το πρωτάθλημα.

Τότε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν τον βαρύ χαρακτηρισμό “παράρτημα” στην Ξάνθη και μερικοί ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτό ισχύει μέχρι σήμερα – με την διαφορά ότι αν ίσχυε, σήμερα η Ξάνθη δεν θα αγωνιζόταν για την σωτηρία της αλλά θα έκανε σχέδια για την συμμετοχή της στα πλέι οφ και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια το καλοκαίρι.

Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι με την αφορμή της ανόδου της ομάδας του Παναθηναϊκού, η Θύρα 13 Ξάνθης έβγαλε ανακοίνωση για εκδήλωση… κοπή πίτας το προσεχές Σάββατο. Ναι! Μιλάμε για το Σάββατο του Λαζάρου, μια βδομάδα πριν το Πάσχα δηλαδή, τεσσεράμισι μήνες μετά τα Χριστούγεννα!!! 

Το ακριβές κείμενο της Θύρας 13 Ξάνθης, που ανέβηκε στο facebook έχει ως εξής:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ…ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 2002/2003 ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΡΘΕ Ο πουτανας γιος ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ 5 ΑΠΛΩΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΗΧΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ…. ”ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 – ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ…!!!