Αισιοδοξία Τζίμα για Εθνικό: «Θα προκριθούμε τελικό! Τα καλύτερα έπονται…»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Αισιόδοξος ότι η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δεν θα περιοριστεί στην τρίτη θέση, την καλύτερη που έχει λάβει εδώ και 37 χρόνια, αλλά θα δώσει  το παρόν στον τελικό του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας.

 

“Είμαστε μία χαρά. Δεν τα καταφέραμε στον Πειραιά για την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην καλύτερη κατά τεκμήριο ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά πήραμε τον ένα πόντο και γράψαμε ιστορία. Για πρώτη φορά από το 1977 και μετά είμαστε στην τρίτη θέση. Τρίτη θέση προς το παρόν. Έπονται τα καλύτερα. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Εθνικός μπορεί να παίξει στον τελικό”, είπε ο κ. Τζίμας.

Σε σχέση με τα πλέι οφ, επισήμανε: “Εχει η Κηφισιά το πλεονέκτημα έδρας. Πληρώνουμε δυστυχώς το ατυχές αποτέλεσμα του Αιγινίου και γενικά των τελευταίων αποτελεσμάτων. Αλλά μπορεί να είναι για καλύτερα. Μπορούμε να σπάσουμε την έδρα της Κηφισιάς και να προκριθούμε στον μεγάλο τελικό.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε το 1-1 στην Αθήνα και να έρθουμε στην Αλεξανδρούπολη, έχοντας ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας, για να πάρουμε την πρόκριση. Το ένα από τα δυο παιχνίδια στην Αθήνα θα το πάρουμε, δεν θα χάσουμε στην Αλεξανδρούπολη και θα περάσουμε.

Έχουμε δείξει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ότι η Κηφισιά είναι στα μέτρα μας, την κερδίσαμε μέσα έξω. Αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα, τα πλέι οφ είναι διαφορετική φιλοσοφία, αλλά όλοι στην ομάδα αισιοδοξούμε.

Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα τερματίσουμε τον φετινό μαραθώνιο όσο τον δυνατόν ψηλότερα. Όπως συνηθίζω να λέω, τα καλύτερα έπονται…”.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Τζίμα στον Δημήτρη Κολιό και το Ράδιο Maximum.