Αρρώστησε ο Τόρο λόγω Ξάνθης! Δείτε τι έγραψε στο facebook για την Skoda…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Κοντά στην ομάδα της καρδιάς του, την “ΑΟΞάρα” όπως λέει και ο ίδιος, βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες ο Βασίλης Τοροσίδης, που όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας του ThrakiSportS, πέταξε για την Ελλάδα με την βραδινή πτήση της Κυριακής από την Ρώμη για την Αθήνα, συνταξιδεύοντας με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Πριν καν αναχωρήσει λοιπόν από την Ρώμη για την Αθήνα – και μέσω της Αθήνας για την Ξάνθη, όπου βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας – ο Βασίλης Τοροσίδης έσπευσε με μια ξεχωριστή κίνησή του στο facebook να εκφράσει την αγωνία του αλλά και την συμπαράστασή του στην ομάδα της καρδιάς του, που ποτέ δεν ήταν οποιαδήποτε άλλη από αυτήν της πατρίδας του: την Ξάνθη.

Έτσι λοιπόν, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook (προσοχή, το προσωπικό του, όχι τα διάφορα γκρουπ που υπάρχουν αλλά εκείνο που διατηρεί χρόνια και μοιράζεται με τους πολύ δικούς του φίλους) έσπευσε να αλλάξει την φωτογραφία και να τοποθετήσει το σήμα της Ξάνθηw, όχι το κόκκινο νέο με τον Δημόκριτο αλλά το προηγούμενο, εκείνο που τίμησε και ο ίδιος φορώντας την φανέλα της ομάδας πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Από εκείνη την ώρα και μέχρι αυτήν (ξημερώματα Τρίτης) ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχει αλλάξει την φωτογραφία του προφίλ του, όπου παραμένει το σήμα της Skoda Ξάνθη μαζί με μια οικογενειακή δικιά του (μαζί με την σύζυγό του και την κορούλα τους με φόντο μια από τις πιο χαρακτηριστικές συνοικίες της Ρώμης), κίνηση που δείχνει την… αρρώστια του για την ομάδα.

Και όταν λέμε “αρρώστια”, κυριολεκτούμε. Γιατί επιπλέον αυτού,  ο “Τόρο” συνόδευσε την αλλαγή της φωτογραφίας του προφίλ του με το εξής μήνυμα, που δείχνει ξεκάθαρα την αγάπη του για την ομάδα της πατρίδας του: “Άφιξη στην Αθήνα με πυρετό ..Ξάνθη μας αρρώστησες..κανονισε την κυριακη μην μας πεθάνεις ….!!!”.