Τα πρωτοσέλιδα των δευτεριάτικων αθλητικών εφημερίδων της Θράκης

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Η αγωνιστική δραστηριότητα του σαββατοκύριακου επικρατεί στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου της Θράκης, όπως είναι φυσιολογικό, με δεδομένο ότι αναδεικνύονται πρωταθλητές στα τοπικά ενώ βαδίζουν προς το τέλος τους και τα εθνικά πρωταθλήματα.

Στην «Ξάνθη Sport», όπως είναι φυσιολογικό, ασχολούνται με την επόμενη μέρα της ήττας της Ξάνθης στην Κρήτη και αναρωτιούνται αν γίνονται θαύματα. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές στην ήττα της Ασπίδας στην Κομοτηνή αλλά την διατήρηση της διαφοράς, τον θρίαμβο του Άρη Αβάτου αλλά και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος χάντμπολ, ενόψει και των μπαράζ.

Το μπάσκετ γίνεται πρώτο θέμα στον «Αθλητικό Παρατηρητή» για τη νίκη του ΓΑΣ Κομοτηνή επί της Ασπίδας Ξάνθης, εκτοπίζοντας ως δεύτερο θέμα τον Πανθρακικό ενώ η εφημερίδα αναδεικνύει στα σημαντικά της θέματα και την άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής στην Α2 Βόλεϊ μετά τη νίκη στο μπαράζ της Αθήνας επί του Κύδωνα Χανίων.

Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει η «Αθλητική του Έβρου», οπότε μοιραία δεν έχουμε και πρωτοσέλιδο…