«Πονοκέφαλος» στην Ξάνθη εν όψει ΠΑΟ: εκτός όλη η άμυνα!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Επιστροφή στην βάση της και με την προσοχή πλέον στραμμένη στο ματς-τελικό για την μάχη της παραμονής με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά.

Το κλίμα στην ομάδα της Ξάνθης είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά την νέα ήττα αυτή την φορά από τον ΌΦΗ με 3-2. Άπαντες γνωρίζουν την τεράστια σημασία που έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟ στα Πηγάδια την Κυριακή.

Ο Νίκος Κεχαγιάς, πέρα από το δεδομένο άγχος που υπάρχει στην ομάδα,  «πονοκεφαλιάζει» για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Δημήτρη Γούτα στο κυριακάτικο ματς μια και οι Σπύρος Βάλλας και Χοσέμι συμπλήρωσαν κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Και αν προσθέσει κανείς και τον τραυματία Κώστα Φλίσκα οι επιλογές είναι μόλις τρεις, και εξ αυτών οι δύο πιτσιρικάδες: οι  Κίμων Παπαδιώτης και Κώστας  Τσαμούρης, ενώ υπάρχει και η λύση του Δημήτρη Κομεσίδη που γνωρίζει την θέση.

Πέρα από τους δύο τιμωρημένους κεντρικούς αμυντικούς εκτός για τον αγώνα με τους «πράσινους» θα είναι και ο Δήμος Μπαξεβανίδης που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Κρήτης, με την λύση του Παίτο να είναι αναγκαστική έστω και με ανέτοιμο τον Αφρικανό.

Στα θετικά η επιστροφή του Νικολά Μαρίν που εξέτισε την ποινή του. Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες της Ξάνθης έκαναν αποθεραπεία, με τον Νίκο Κεχαγιά και τους συνεργάτες του να ξεκινούν από αύριο κιόλας την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Κυριακής.