Οι δηλώσεις του θρακιώτη σκόρερ και mvp του τελικού Super League Κ15

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε ο νεαρός ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Ξενιτίδης, ο οποίος με το τέρμα που πέτυχε χάρισε τον τίτλο του πρώτου πρωταθλητή Κ15 της Super League στον Ολυμπιακό, καθώς νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του Αγρινίου το Σάββατο. Μάλιστα, ο Ξενιτίδης αναδείχθηκε MVP του τελικού.

«Όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ένιωσα μεγάλη χαρά. Αυτό ήταν που ήθελα στο δεύτερο ημίχρονο: να μπούμε μέσα, να βάλουμε το γκολ και να το σηκώσουμε. Το θέλαμε πάρα πολύ όλη η ομάδα. Είχαμε μαζευτεί την προηγούμενη ημέρα και μιλήσαμε πολύ γι’ αυτό, το θέλαμε πάρα πολύ! Έτσι, μόλις μπήκε η μπάλα στα δίχτυα ένιωσα καταπληκτικά!», σχολίασε αρχικά ο Γ. Ξενιτίδης.

Σε ερώτηση πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά του Ολυμπιακού σε αυτή την ηλικία, που η πρώτη αυτή διοργάνωση Κ15 στέφει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, ο θρακιώτης απάντησε: «Ναι, είναι η πρώτη διοργάνωση και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που το πήραμε γιατί θα είμαστε οι πρώτοι! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Τέλος, στο ερώτημα αν βλέπει στο μέλλον τον εαυτό του να σηκώνει κούπες με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Θα το ήθελα πολύ, μακάρι! Θα το ήθελα πάρα πολύ! Πιστεύω ότι αν δουλέψω σκληρά και με λίγη τύχη, θα τα καταφέρω».