Ευρωπαϊκή κούπα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού παρέα με τον… Τόρο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Αν και αρκετά μετά τα μεσάνυχτα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πάνε μέχρι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχθούν την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

 

Έστω και με σημαντική καθυστέρηση, η πτήση από Ρώμη προσγειώθηκε και πριν καν ανοίξουν οι πόρτες ξεκίνησαν τα συνθήματα και γνώρισε την αποθέωση η γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου που κατέκτησε το LEN Trophy στο συναρπαστικό τελικό με τη Φιρέντσε.

H Mπρον Νοξ διηγήθηκε ξανά την τελευταία φάση, που έκρινε τον τελικό. Η Αυστραλή πέτυχε το γκολ της νίκης, χαρακτηρίζοντας τη στιγμή αυτή ως μια από τις καλύτερες στην πλούσια καριέρα της, που περιλαμβάνει και δύο ολυμπιακά μετάλλια.

Άγνωστος παραμένει και ο χρόνος επιστροφής της Άλκηστης Αβραμίδου στην ενεργό δράση. “Χρειάζομαι ξεκούραση και θα δούμε”. Στον γύψο έχουν υπογράψει όλα τα μέλη της ομάδας και φιγουράρουν οι λέξεις “LEN Trophy”.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην πτήση, μαζί με τα κορίτσια, ταξίδευε από την Ρώμη στην Αθήνα και ο Βασίλης Τοροσίδης αλλά και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Κι αν οι οπαδοί του Ολυμπιακού αδιαφόρησαν για τον δεύτερο, δεν συνέβη το ίδιο με τον Ξανθιώτη με τον οποίο έπιασαν κουβέντα και ορισμένοι του ζήτησαν να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Sport24 από τις συνομιλίες του Τόρο με οπαδούς του Ολυμπιακού κατά την άφιξη της πτήσης από την Ρώμη που μετέφερε την κυπελλούχο Ευρώπης γυναικεία ομάδα πόλο των ερυθρολεύκων…

[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/x1mdp9p” allowfullscreen]
Τοροσίδης (αεροδρόμιο) από sport24tv