Συσπείρωση από τους Ξανθιώτες για το ματς – τελικό με ΠΑΟ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Κατήφεια και απογοήτευση ήταν τα πρώτα συναισθήματα στο φίλαθλο κοινό της Ξάνθης μετά την ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με 3-2, μια ήττα που φέρνει την Ξάνθη σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές σε αυτά τα 25 χρόνια παρουσίας της στην Α’ Εθνική. 

Πάντως η αισιοδοξία ότι η ομάδα της Θράκης θα καταφέρει έστω και την τελευταία αγωνιστική να σώσει την χρονιά έχει κάνει τους οργανωμένους φίλους της Ξάνθης ήδη να προετοιμάζονται για το παιχνίδι – τελικό με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια την ερχόμενη Κυριακή.

Βλέποντας κανείς κυρίως τις αναρτήσεις σε μέσα κοινωνική δικτύωσης από πρώην ποδοσφαιριστές και φιλάθλους της ομάδας, αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην πόλη, αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος της Ξάνθης ετοιμάζεται να δώσει την δική του μάχη ώστε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.

Ήδη υπάρχει κινητικότητα των οργανωμένων ώστε την Κυριακή τα Πηγάδια να είναι κατάμεστα και να δοθεί η απαιτούμενη ώθηση προς τους παίκτες του Νίκου Κεχαγιά να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη, με την τοπική κοινωνία να καλείται να δώσει βροντερό παρών όπως έπραξε και το 2010.

Άλλωστε και το σύνθημα των Xanthifans για την Κυριακάτικη αναμέτρηση «ΟΛΟΙ στο γήπεδο» αντικατοπτρίζει την στάση του συνδέσμου αλλά και όλων των ποδοσφαιρόφιλων της πόλης και την αναμενόμενη συσπείρωση για το ματς με τους «πράσινους».

Εννοείται δε ότι λόγω της περίστασης, δεν θα ισχύσει η απαγόρευση έκδοσης μεμονωμένων εισιτηρίων στο συγκεκριμένο ματς, όπως είχε ανακοινωθεί στην αρχή της σεζόν για τα παιχνίδια με τις επονομαζόμενες “μεγάλες ομάδες”, στα οποία θα είχαν δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας.

Η Ξάνθη παίζει μια κατηγορία την Κυριακή και μας έχει όλους ανάγκη εκεί. Περισσότερο ρεπορτάζ θα υπάρχει και τις επόμενες ημέρες από το ThrakiSportS, μείνετε συντονισμένοι…