Στις 5.00 το μπαράζ ανόδου της ΑΕ Κομοτηνής (live από το ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο η ομάδα βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής για το μεγάλο μπαράζ ανόδου στην Α2 Κατηγορία με τον Κύδωνα Χανίων, που έχει προγραμματιστεί για τις πέντε το απόγευμα στο κλειστό του Μοσχάτου.

 

Η ομάδα διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο “Πλάτον” που βρίσκεται στην Παραλιακή Οδό, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας.

Η ΑΕ Κομοτηνής ήρθε πάνοπλη σε αυτό το ματς, για το οποίο εξασφάλισε το εισιτήριο ως πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. Αντιστοίχως, η ομάδα από τα Χανιά είναι η πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕ Κρήτης.

Κανονικά, οι πρωταθλητές κάθε Ένωσης έπαιρναν απευθείας το εισιτήριο ανόδου στην Α2, με εξαίρεση δύο Ενώσεις. Αυτές είναι της Θράκης και της Κρήτης επειδή είχαν την μικρότερη συμμετοχή ομάδων στα πρωταθλήματα των ανδρών.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Μεσενλής και Χαρακίδας. Η μεγάλη αναμέτρηση, που όλοι ελπίζουν να σημάνει την επιστροφή του βόλεϊ της Κομοτηνής στα εθνικά πρωταθλήματα, ξεκινά στις 5.00 το απόγευμα. Το ThrakiSportS θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα μεταδώσει live και αυτήν την αναμέτρηση…