Οι αντίπαλοι της Ορεστιάδας στα μπαράζ για την άνοδο στη Volley League

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Η Ορεστιάδα, έχοντας τελειώσει με επιτυχία τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Α2, προετοιμάζεται πλέον για το φάιναλ φορ των μπαράζ ανόδου στη Volley League, περιμένοντας να μάθει τις ημερομηνίες διεξαγωγής αυτού του μίνι πρωταθλήματος, όπως επίσης και το ποια από τις δεύτερες ομάδες  των τριών ομίλων θα καταφέρει να πάρει το τέταρτο εισιτήριο για το φάιναλ φορ των μπαράζ ανόδου, όπου οι 2 πρώτες ομάδες θα ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία. 

Το πρωί της Δευτέρας θα γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά των δευτεραθλητών των τριών ομίλων της Α2 Ανδρών, όπου συμμετέχουν ΣΠΑΚ, Χανιά, ΜΕΝΤ, που  είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το τριήμερο 10-12 Απριλίου, αλλά και οι ημερομηνίες των δύο τουρνουά ανόδου στη Volley League.

Σε αυτά, λοιπόν, η Ορεστιάδα θα βρει ως αντιπάλους τον Σύλλογο Αποφοίτων Κολεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ), την Αργυρούπολη και το νικητή του τουρνουά των δευτεραθλητών. Κατά συνέπεια, οι δύο από τις τέσσερις ομάδες είναι αθηναϊκές και περιμένουμε την τέταρτη που μαζί με την Ορεστιάδα θα διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Α1!