LIVE η Super League: ΟΦΗ – Ξάνθη 3-2 και Καλλονή – Πανθρακικός 2-0 (τελικά)

Μεταδίδει ο Κώστας Καραγιάννης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη σε όλους τους αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League και με έμφαση βεβαίως στο παιχνίδι της Ξάνθης στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ αλλά και στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλλονή και Πανθρακικό στην Αθήνα. Ο Κώστας Καραγιάννης είναι μπροστά σε Nova, έχει ανοιχτό το τρανζιστοράκι, μιλάει με τους ανταποκριτές μας σε Κρήτη και Αθήνα και μεταδίδει όλες τις εξελίξεις…

Καλησπέρα. Οι live μεταδόσεις του ThrakiSportS συνεχίζονται και κορυφώνονται. Ο ανταποκριτής μας στην Κρήτη Λάζαρος Φιλιππίδης και ο ανταποκριτής μας στην Αθήνα Δημήτρης Αρβανιτίδης βοηθούν σε αυτό το live, που αποφασίσαμε να είναι κοινό και για τα δύο ματς των ομάδων της Θράκης αλλά και για την εξέλιξη σε όλα τα παιχνίδια της Super league, που έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 7.00. Άλλωστε φτάσαμε στην προτελευταία αγωνιστική.

Ωρα 18:30 Εγιναν γνωστές οι συνθέσεις στην Κρήτη. Πάμε να τις δούμε:

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Ζορό, Μπανούσης, Μπαρέιρο, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Ντουντού, Κουτσιανικούλης, Ζε Εντουάρντο, Παπάζογλου. 

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπέρτος, Χοσέμι, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Γούτας, Ντε Γκουζμάν, Μάνταλος, Κάλβο, Τριάδης, Σολτάνι

Ωρα 18:40  Πάμε να δούμε και τις συνθέσεις του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Καλλονή: Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Φαρία, Χωριανόπουλος, Αλβες, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ποντάνι, Γκαρσία, Περόνε

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Εμποου, Καθάριος, Μακρυδημήτρης, Ντε Σόουζα, Μαμούντ, Χασομέρης, Ζδράβος-Ρίζος, Τζάνης.

Ωρα 18:50  Θα παρακολουθήσουμε μαζί την εξέλιξη των δύο αγώνων αλλά και πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Ωρα 19:00  Εναρξη όλων των αναμετρήσεων. Μείνετε μαζί μας.

Ωρα 19:03 Γκολ η Καλλονή, μόλις στο 2ο λεπτό! Σέντρα από αριστερά και ο Μανούσος με σουτ στην κίνηση ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ωρα 19:08 Γκοοοοοοολ η Ξάνθη. Στο 7′ με πέναλτι 0-1! Ο Ζορό ανέτρεψε τον Μάνταλο και ο Κάλβο από την άσπρη βούλα έκανε το ΟΦΗ – Ξάνθη 0-1!

Ωρα 19:12 Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Στο 11′ σέντρα του Ζε Εντουάρντο, ο Κουτσιανικούλης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά. Πιέζουν οι γηπεδούχοι.  Κίτρινη στον Μπαξεβανίδη

Ωρα 19:24 Σουτ του Κουτσιανικούλη στο 24ο λεπτό, μπλοκάρει εύκολα ο Κυριακίδης. Στα παιχνίδια που ενδιαφερουν τη Ξανθη σε Ριζουπολη και Βεροια δεν εχει ανοιξει το σκορ

Ωρα 19:25  Στο ΟΑΚΑ, στο 22′ ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ αλλά ήταν αδύναμο και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε εύκολα

Ωρα 19:28  Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη στο 27′. Στη θέση του τραυματία Μπαξεβανίδη ο Σολάρι

Ωρα 19:30  Στο ΟΑΚΑ, στο 28′ σουτ του Λεοζίνιο από δεξιά, ψηλά άουτ η μπάλα το 1-0 παραμένει, η Καλλονη προσπαθει για ενα δευτερο γκολ. Στην Κρητη ο ΟΦΗ πιέζει για την ισοφάριση, αλλά η Skoda είναι μπροστά.

Ωρα 19:34  Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στο 34′ ση θέση του Μπανούση ο Ροβίθης

Ωρα 19:40 Γκολ για τον ΟΦΗ. Σκορερ  ο νεοεισελθων Ροβίδης. Παραλληλα στη Βεροια η τοπικη ομαδα ανοιγει το σκορ στο ματς με τον Πανιώνιο. Ασχημο λεπτό! ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη 1-1.

Ωρα 19:42  Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Στο 41′ Ο Τζάνης πέρασε ωραία για τον Ιγκόρ, ο οποίος απέφυγε τον Ζακουάνι αλλά πλάσαρε άουτ

Ωρα  19:44 Γκοοοοοοοοοολ η Ξάνθη. Στο 45‘ ο Κάλβο εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, λάθος έξοδος του Φερνάντες και με κοντινή κεφαλιά ο Γούτας κάνει το 1-2! Σημαντικότατα γκολ με τη λήξη του ημιχρόνου. ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη 1-2

Ωρα 19:48 Τέλος του πρώτου μέρους και στα δυο παιχνίδια με τον ΟΦΗ το τελευταιο λεπτο να χανει δυο μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταιο λεπτό με Ροβίθη και Ντούντου. 

Ωρα 19:53 Με τα αποτελέσματα αυτα του ημιχρόνου η βαθμολογία εχει διαμορφωθεί ως εξής: Καλλονη 39, Ξανθη 38 (σώζεται), Πανιώνιος 38, Πλατανιάς 35, Βέροια 35 (παίζει μπαράζ) και Απόλλων 34 (υποβιβάζεται). Αυτη τη στιγμη υποβιβαζεται μαζι με τον Αρη ο Απόλλων και πάει μπαράζ ο Πλατανιάς. Αλλά μένουν άλλα τρία 45λεπτα για το φινάλε.

Ωρα 20:07 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο σε Ηράκλειο και ΟΑΚΑ. Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Κάλβο, ο Βάλλας.

Ωρα 20:09 Στο ΟΑΚΑ, Αδύναμο σουτ του δραστήριου Λεοζίνιο, μπλόκαρε εύκολα ο Πασχαλάκης.

Ωρα 20:10 Δεύτερο γκολ για τη Βεροια και 2-0 που καθαρίζει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ωρα 20:15 Στο Ηράκλειο, αστοχο σουτ του Ντουντού. Πιο επιθετικοί οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο μέρος. Κίτρινη στον Μπουρμπο για τον ΟΦΗ.

Ωρα 20:19 Στο ΟΑΚΑ, φάουλ του Λεοζίνιο για την Καλλονή, κεφαλιά του Αναστασιάδη αλλά άουτ η μπάλα.

Ωρα 20:20 Αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Περογαμβράκη στη θέση του Ντουντού 

Ωρα 20:24 Νέα κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη. Στο 62′.

Ωρα 20:29 Χωρίς ρυθμό και στα δυο ματς, με τις ομάδες να κάνουν πολλά λάθη.

Ωρα 20:32 Γκολ για τον Πλατανιά 1-0 τον Παναιτωλικό, στα μπαράζ τώρα είναι η Βέροια, που δεχεται και γκολ απο τον Πανιωνιο, 2-1 στη Βέροια.

Ωρα 20:34 Ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 73′. Σέντρα του Ζδράβου και κεφαλιά του Ιγκορ, αλλά άουτ η μπάλα. Από τις ελάχιστες φορές που απείλησε ο Πανθρακικός. Στη Ριζούπολη ο Εργοτέλης παίζει με δεκα παίχτες και πιέζει ο Απόλλων, παίζοντας το τελευταίο του χαρτί.

Ωρα 20:37 Δύο αλλαγές για την Καλλονή στο 76′. Μέσα οι Καλτσάς και Καζάκης, έξω οι Γκαρσία και Περόνε, ενώ για τον Πανθρακικό ο Μολίνα σε αυτήν του Χασομέρη.

Ωρα 20:42 Ασχημο λεπτό για τους Θρακιώτες!!! Γκολ για ΟΦΗ και Καλλονη την ίδια σχεδόν στιγμή!!

Ωρα 20:43 Στο ΟΑΚΑ, γκολ στο 82′ και 2-0 η Καλλονή! Διαγώνιο σουτ του Μαρσέλο Γκοϊανίρα και η μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη. Καλλονή – Πανθρακικός 2-0.

Ωρα 20:44 Στην Κρήτη, στο 79′ σέντρα του Κουτσιανικούλη από αριστερά και ο Περογαμβράκης με πολύ ωραία κεφαλιά κάνει το ΟΦΗ – Ξάνθη 2-2!

Ωρα 20:45 Η Ξανθη στους 36 βαθμούς εναν πάνω από την Βέροια και τα μπαράζ

Ωρα 20:48  Οοοοοχι. Γκολ ο ΟΦΗ στο 86ο λεπτό! Ο Μιλιάζες κάνει το 3-2 από την άσπρη βούλα σε χέρι του Βάλλα! Στους 35 βαθμούς πλέον και η Ξάνθη!! ΟΦΗ – Ξάνθη 2-2

Ωρα 20:50 Άστοχο το σουτ του Τριάδη για την Ξανθη στο 88ο λεπτό.

Ωρα 20:53 Τελικο στο ΟΑΚΑ: Καλλονη-Πανθρακικός 2-0. Νεο ασχημο νέο για την Ξάνθη, γκολ στη Ριζούπολη 1-0 ο Απόλλων.

Ωρα 20:55 Εξι λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις στο Ηράκλειο. Παιχνίδι παίζεται μόνο σε Ριζούπολη και Ηράκλειο. Νίκη και του Πλατανια με 1-0, τελείωσε αυτό το ματς. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον οι θρακιώτες.

Ωρα 20:57  Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 90+6! Τετ α τετ ο Ροβίθης, έσωσε ο Κυριακίδης! Νίκησε και ο Απόλλων, έληξε το ματς της Ριζούπολης.

Ωρα 20:59  Κίτρινη κάρτα στον Ζε Εντουάρντο στο 90+7′. Αγωνία!!!

Ωρα 21:00 Στο 90+8′ τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη!

Ωρα 21:01 Κρίμα. Λήξη αγώνα στην Κρήτη. Τελικό αποτέλεσμα: ΟΦΗ-Ξάνθη 3-2.

Ωρα 21:07 Δύσκολα τα πράγματα για την Ξάνθη. Μετά τα τελικά αποτελέσματα η βαθμολογία μια αγωνιστική πριν το τέλος εχει διαμορφωθεί ως εξής: Καλλονη 39, Πανιώνιος 38, Πλατανιάς 37,  Απόλλων 36 και Βέροια, Ξανθη από 35.

Ωρα 21:10  Στα ψηλά στρώματα με τη νίκη του ο ΟΦΗ δείχνει να διασφαλίζει την έκτη θέση. Ο Πανθρακικός έμεινε πίσω, μετά την ήττα από την Καλλονή. 

Το ρεπορτάζ όπως αντιλαμβάνεστε μόλις ξεκινά. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, μείνετε στις οθόνες των υπολογιστών σας γιατί ακολουθεί ροή αναρτήσεων…