ΕΠΣ Ξάνθης: Ντέρμπι κορυφής το απόγευμα που κρίνει τον πρωταθλητή

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μπορεί οι ποδοσφαιρόφιλοι της Ξάνθης να αγωνιούν για την αναμέτρηση της Skoda με τον ΟΦΗ, δεδομένου ότι η μεγάλη ομάδα της πόλης έχει μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού που κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονται στην πραγματική της εικόνα και αξία, ωστόσο νωρίτερα το ενδιαφέρον στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης που θα κρίνει και την κούπα.

Στα Μάγγανα ο πρωτοπόρος Άρης Αβάτου αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Θαλασσιάς, σε ένα ντέρμπι που εν πολλοίς θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το νομό στα μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές των γειτονικών ΕΠΣ Θράκης, Έβρου και Καβάλας.

Αναμφίβολα πρόκειται για το παιχνίδι όχι απλά της αγωνιστικής αλλά ολόκληρης της χρονιάς. Μπορεί να απομένουν τρεις αγωνιστικές ακόμη αλλά κανείς δεν αμφισβητεί πως το ντέρμπι του Άρη Αβάτου με την Αναγέννηση Θαλασσιάς θα κρίνει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στην βαθμολογία, πριν από το παιχνίδι, το Άβατο έχει 62 βαθμούς και η Θαλασσιά 61. Με άλλα λόγια, η διαφορά είναι μόλις ένας πόντος, κάτι που δίνει ελαφρύ προβάδισμα στον Άρη που μπορεί να επιδιώκει ακόμα και την ισοπαλία, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα στραβοπατήσει τις επόμενες αγωνιστικής.

Η μεγάλη αναμέτρηση Αρη Αβάρου – Αναγέννησης Θαλασσιάς ξεκινά στις 4.30μμ και θα την διευθύνουν οι Μπουραζάνης, Κωσταντινίδης Κ., Γιαλαμουίδης. Το ThrakiSportS θα βρίσκεται στο γήπεδο, θα την παρακολουθήσει και θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ από το ντέρμπι της χρονιάς, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ