ΕΠΣ Έβρου: Ξεκαθαρίζει το απόγευμα στην Ορεστιάδα ο πρωταθλητής

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με τους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής, συνεχίζονται σήμερα Κυριακή (6/4) τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Έβρου, με το μεγάλο παιχνίδι αν είναι αναμφισβήτητα αυτό ανάμεσα σε Ορέστη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Ορεστιάδα.

Σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα αναδειχθούν και μαθηματικά πρωταθλητές, αφού θα εξασφαλίσουν διαφορά έξι πόντων μόλις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και με την ισοβαθμία να τους ευνοεί – αφού θα έχουν δύο νίκες στις αναμετρήσεις με Ορέστη.

Ακόμα όμως και αν δεν χάσει, ο Εθνικός θα έχει μεγάλο προβάδισμα, θέλοντας μόλις μια νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια. Το πλεονέκτημα για τον Εθνικό είναι ότι νίκησε με 3-0 πριν δυο εβδομάδες στον αγώνα του πρώτου γύρου, επομένως και στην χειρότερη περίπτωση της ήττας, θα πρέπει να κρατήσει αυτό το σκορ ώστε να ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας, εφόσον δεν έχουν οι δύο μονομάχοι απώλειες στις επόμενες δύο αγωνιστικές.

Το μεγάλο παιχνίδι ξεκινά στις 5.00 το απόγευμα και διαιτητής είναι ο Κυριαζίδης με βοηθούς τους Σαβούδη και Χρήστου. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει το ThrakiSportS, που θα έχει και αναλυτικό ρεπορτάζ. Στον άλλο αγώνα, που επίσης διεξάγεται το απόγευμα, η ΑΕ Διδυμοτείχου φιλοξενεί την Ένωση Άνθειας – Αρίστεινου.