Αναστασίου: «Θα πάμε στην Ξάνθη για να νικήσουμε (και να τη ρίξουμε)»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά και την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 3-1 επί του Λεβαδειακού, ενώ ξεκαθάρισε τον στόχο του Παναθηναϊκού στην τελευταία αγωνιστική, όπου πηγαίνει στην Ξάνθη η οποία θέλει απαραίτητα βαθμούς, για να μείνει στην κατηγορία. Και αυτός είναι να νικήσει την ομάδα της Θράκης (και συνακόλουθα να την ρίξει στην Β’ Εθνική).

Αναλυτικά τόνισε: «Ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα πριν τα πλέι οφ και θέλαμε να κλείσουμε με νίκη και καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, αλλά δεν τις τελειώναμε και σε κάποια στιγμή παίζαμε με την τύχη μας… Αξίζαμε τη νίκη, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο αμυντικό κομμάτι που κάναμε αρκετά λάθη. Στα παιχνίδια από εδώ και πέρα δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό πρέπει να τις τελειώνουμε όσες μας εμφανίζονται.

Δώσαμε χρόνο στον Πέτριτς που έλειπε δυο εβδομάδες, τα πήγε αρκετά καλά. Τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή έπαιξαν και αυτοί αρκετά καλά. Είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών, αλλά τα παιδιά ανταπεξήλθαν μια χαρά».

Σε ερώτηση αν θα ξεκουράσει κάποιους με Ξάνθη, ο Γιάννης Αναστασίου επισήμανε: «Εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στη Ξάνθη. Έχουμε μια εβδομάδα για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά, ήδη έχουμε τρεις σίγουρους και τον Ντίνα μάλλον, έχουμε ένα φιλικό την Τρίτη με τον Ηλυσιακό στο Κορωπί, θα δούμε την κατάσταση των παιδιών και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς θα πάμε για τη νίκη, είτε αγωνιστούν παιδιά από την Κ20, είτε τα παιδιά που παίζουν τόσο καιρό θα κάνουν αυτό που πρέπει. Η δουλειά του είναι να κερδίζει το παιχνίδι και θα πάμε στη Ξάνθη για τη νίκη».