O ΟΠΑΠ προβλέπει σίγουρη ήττα Πανθρακικού και νίκη της Ξάνθης στην Κρήτη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει στους φιλάθλους της Θράκης οι αποδόσεις που έχει δώσει στο στοίχημα ο ΟΠΑΠ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Πανθρακικού με την Καλλονή και της Ξάνθης με τον ΟΦΗ.

 

Η στοιχηματική εταιρεία δίνει το εξαιρετικά μικρό ποσοστό 1.25 σε περίπτωση νίκης της Καλλονής, θεωρώντας προφανώς ότι είναι το απόλυτο φαβορί στον αγώνα της Κυριακής. Η ισοπαλία δίνει 4.75 και η πιθανή νίκη του Πανθρακικού επταπλασιάζει το ποσό στον παίκτη του στοιχήματος που θα έχει τέτοια έμπνευση, εφόσον φυσικά πραγματοποιηθεί.

Είναι προφανές ότι αυτές οι αποδόσεις δεν συνάδουν με την λογική της δυναμικότητας και της μέχρι τώρα βαθμολογικής συγκομιδής των δύο ομάδων. Αλλά ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση προκαλούν οι αποδόσεις που δίνονται στον αγώνα ΟΦΗ – Ξάνθης.

Στην μάχη της Κρήτης, ο ΟΠΑΠ δίνει φαβορί για τη νίκη την Ξάνθη με 1,85. Αντιθέτως, θεωρεί πολύ λιγότερο πιθανό αποτέλεσμα την ισοπαλία και ακόμα πιο απίθανο την ήττα της Ξάνθης από τον γηπεδούχο ΟΦΗ, για αυτό και δίνει αποδόσεις 3.00 και 3.60 αντίστοιχα.

Προφανώς οι αποδόσεις αυτές δεν έχουν οριστεί τυχαία. Αυτοί που της επέλεξαν, υπολόγισαν μία σειρά από παράγοντες. Και προφανώς, σε αυτές αντικατροπτίζεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αλλά δεν είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που παίζει μπάλα. Στο χέρι των παικτών είναι να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν αυτές τις εκτιμήσεις…