Επιτυχίες για ΑΟΕΓΑ και Προμηθέα Ξάνθης στους διασυλλογικούς του Βόλου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης και ο Προμηθέας Ξάνθης συμμετείχαν με επιτυχία σε διασυλλογικούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθησαν στις 30 Μαρτίου στον Βόλο. Οι θρακιώτες αθλητές και αθλήτριες αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, αποκτώντας ένα επιπλέον  κίνητρο για να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής.

Για την ιστορία στο κύπελλο συμμετείχαν πέρα από τους δύο θρακιώτικους συλλόγους και οι Ιάσων Βόλου, Φιλαθλητικός Λάρισας, Γυμναστική Αναγέννηση, Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, ΑΧ Τρικάλων και Αίας Θερμαϊκού.

Για την ιστορία στο κύπελλο συμμετείχαν οι κάτωθι σύλλογοι: Ιάσων Βόλου, Φιλαθλητικός Λάρισας, Προμηθέας Ξάνθης, Γυμναστική Αναγέννηση, Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, ΟΕΓ Αλεξανδρούπολης, ΑΧ Τρικάλων, και Αίας Θερμαϊκού.

Τα παιδιά του Ο.Ε.Γ.Α. είχαν σημαντικές επιτυχίες κατακτώντας την 2η θέση στο σύνθετο ομαδικό οι παγκορασίδες (Άννα – Μαρία Κελεσίδου, Κολλιόπη Χρονάκη, Αγάπη Βασιλακάκη, Άννα Καραμπατζάκη, Δήμητρα Δαμκαλή, Θεοδώρα Δαλάκη, Άννα Πέπε και Σταυρούλα Παγώνη).

Στο σύνθετο ατομικό η Άννα Μαρία Κελεσίδου κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία της, η Καλλιόπη Χρονάκη την 4η, η Αγάπη Βασιλακάκη την 7η, η Αννα Καραμπατζάκη την 11η, η Δήμητρα Δαμκαλή την 12η, η Θεοδώρα Δαλάκη την 14η, η Αννα Πέπε την 19η και η Σταυρούλα Παγώνη  την 23η, από τις 33 αθλήτριες.

 

Στις κορασίδες στο σύνθετο ατομικό ,η Ευαγγελία Δημούδη κατέκτησε την 7η θέση, η Ναταλία Κομήτη την 8η θέση και η Ελισάβετ Κορωνίδου την 11η θέση, από τις 27 αθλήτριες. Στους παμπαίδες  στο σύνθετο ατομικό ο Βασίλης Καλομπρατσίδης κατέκτησε την 13η θέση και ο Βαγγέλης Χατζηγαβριήλ την 14η θέση. Τέλος, στους παίδες ο Γιώργος Κελεσίδης κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό.