Πρωτότυπο προσκλητήριο από ΓΑΣ για το μπασκετικό Ελ Θράκικο με βίντεο!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με έναν ξεχωριστό τρόπο ο ΓΑΣ Κομοτηνή απευθύνει προσκλητήριο στους φίλους του για να γεμίσουν το απόγευμα της Κυριακής το κλειστό γυμναστήριο και να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει αφενός να κερδίσει την Ασπίδα Ξάνθης και αφετέρου να ανατρέψει και την διαφορά των 17 πόντων του πρώτου γύρου, ώστε να πετύχει την απευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική.

 

Το βίντεο εμφανίζει τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Ντίνα να έχει μαζέψει στα αποδυτήρια τους υπόλοιπους νεώτερους παίκτες και να τους κάνει μάθημα… ιστορίας. Συγκεκριμένα, τους αναφέρει ότι το 1987, δέκα χρόνια πριν γεννηθεί ο καθένας τους, ο ΓΑΣ Κομοτηνή στο πλαίσιο της Α2 Κατηγορίας έπαιζε τότε ένα παιχνίδι με την Νηαρ Ηστ, κυνηγώντας ένα θαύμα για την παραμονή του: τη νίκη και μάλιστα με διαφορά 16 πόντων.

Τελικά ο ΓΑΣ Κομοτηνή κέρδισε με… 36 πόντους διαφορά και η επικράτηση πανηγυρίστηκε έξαλλα από την ομάδα, της οποίας τότε μέλος ήταν ως παίκτης  και ο νεαρός τότε νυν προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Νεοκλής Λεμονίδης. Στο τέλος του βίντεο ο Ντίνας δίνει στους συμπαίκτες του… αφίσες που διαφημίζουν τον επικείμενο αγώνα, ώστε να ξεκινήσει αυτή η… πρωτότυπη αφισοκόλληση.

Πραγματικά, άκρως πρωτότυπος τρόπος πρόσκλησης του κόσμου σε ένα μεγάλο παιχνίδι – που κυριαρχεί όλη αυτήν την εβδομάδα στην επικαιρότητα των δύο πόλεων…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/obnQVFkDLCM?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]