Ανακοίνωση τύπου… Πανόπουλου από τον ΠΑΟΚ για την διαιτησία με Ολυμπιακό

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Νέα ανακοίνωση τύπου Skoda Ξάνθης και Χρήστου Πανόπουλου εξέδωσε μέσω Facebook τo βράδυ της Τετάρτης (2/4) ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

 

Συγκεκριμένα, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο «δικέφαλος» δημοσιεύει κουίζ με τέσσερα ερωτήματα που εκφράζουν σαφέστατα το κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας για τα σφυρίγματα του Καλογερόπουλου. Και όλα αυτά ενώ είχαν προηγηθεί οι πρώτες αντιδράσεις στο live του ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ στο Twitter.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

 

«Τέσσερα ερωτήματα θέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την διαιτησία του Καλογερόπουλου στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Κουίζ: Προβλέψτε τι θα γίνει πιο γρήγορα και κερδίστε!

Α: Διεθνής διαιτητής της ΕΠΟ ο Καλογερόπουλος.

Β: Θα δηλώσει ικανοποιημένος ο κ. Σαρρής.

Γ: Θα αδειάσουν περισσότερο τα ελληνικά γήπεδα.

Δ: Όλα τα παραπάνω».

 

Νωρίτερα, στη διάρκεια του ματς, ο ΠΑΟΚ είχε… βομβαρδίσει με tweets!

«Ο Καλογερόπουλος δείχνει κίτρινη στον Φουστέρ που πετάει κάτω τον Κλάους και αποβάλει τον Στοχ για σπρώξιμο στον Βαλντέζ. Ισονομία #PAOKLive», γράφει χαρακτηριστικά στο live του 1ου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ στην επίσημη σελίδα του στο Twitter.

H ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων ξεκίνησε με τη μείωση του σκορ από τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης κράτησε την μπάλα μέχρι τη σέντρα όπου και εκεί ξεκίνησαν κάποιες αψιμαχίες με τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Τότε ο Φουστέρ έσπρωξε τον παίκτη του ΠΑΟΚ, ενώ ο Στοχ έκανε το ίδιο στον Βαλντές. Ο Καλογερόπουλος απέβαλλε, λοιπόν, τον Σλοβάκο άσο του ΠΑΟΚ και δεν έπραξε το ίδιο με τον Φουστέρ, ενώ στην ίδια φάση θα μπορούσαν να είχαν αποβληθεί και οι Βαλντές για την ενέργειά του, αλλά και Αθανασιάδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς βάσει κανονισμού δεν επιτρέπεται ο παίκτης να «κουβαλάει» την μπάλα, μετά την επίτευξη του τέρματος.