Τελευταία αγωνιστική με οπαδούς ΠΑΟ στα Πηγάδια, αλλά χωρίς… Ξανθιώτες

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ο σοβαρός κίνδυνος να έχει ο Παναθηναϊκός οπαδούς στα Πηγάδια την τελευταία αγωνιστική, στην οποία ενδέχεται να κρίνεται και η παραμονή της Skoda Ξάνθη στην Super League, αλλά να μην έχει τους οπαδούς της η ίδια η… Ξάνθη ελλοχεύει, αν ισχύσουν τα όσα έχει αποφασίσει η ΠΑΕ από την έναρξη της σεζόν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του φιλοπαναθηναϊκού τύπου, παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού θα κλείσει η αυλαία της κανονικής περιόδου την μεθεπόμενη Κυριακή. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει ήδη καταθέσει αίτημα για εισιτήρια στους γηπεδούχους και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Ξανθιώτες θα απαντήσουν θετικά. Ωστόσο, ο αριθμός των εισιτηρίων θα ξεκαθαρίσει στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο γήπεδο της Ξάνθης.

Αυτό που ωστόσο είναι (ακόμα) ερωτηματικό, είναι η παρουσία των οπαδών της Ξάνθης, που γέμισαν την περασμένη Δευτέρα τα Πηγάδια. Με βάση την ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη τον περασμένο Αύγουστο, σε αντίθεση με τις περσινές σεζόν, φέτος αποφασίστηκε να εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους για όλους τους εντός έδρας αγώνες. Ωστόσο η ίδια ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη διευκρίνιζε ότι αυτό δεν ισχύει για «τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη, ομάδες με τις οποίες δεν θα εκδώσει μεμονωμένο εισιτήριο για λόγους ασφαλείας». Διευκρινίζονταν δε τότε ότι «τις αναμετρήσεις αυτές θα τις παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι της κάρτας μέλους», δηλαδή όσοι αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θελήσει να μείνει πιστή στις δεσμεύσεις της, τότε θα πρέπει να απαγορεύσει την είσοδο σε μεμονωμένους θεατές και να την επιτρέψει μόνο σε όσους έχουν διαρκείας. Αλλά αυτό θα στερήσει την ομάδα από τον δωδέκατο παίκτη της, οπότε καλό θα ήταν να σκεφτεί από τώρα το ενδεχόμενο να υπάρξει μια εξαίρεση, ειδικά αν στραβώσει κάτι στην Κρήτη και δεν φύγει από το Ηράκλειο η Skoda με τους τρεις βαθμούς της νίκης…

 

ΘΥΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ