Πολλές επιτυχίες ο ΝΟΑ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐα… Βορειοδυτικής Ελλάδας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Πολλές επιτυχίες σημείωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, ο οποίος συμμετείχε με δεκαπέντε συνολικά αθλητές και αθλήτριες (οκτώ στην κατηγορία optimist και επτά στην κατηγορία Laser 4.7) στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας, που διοργανώθηκε στην Κέρκυρα στις 22-23 Μαρτίου.

Mετά από έντεκα ιστιοδρομίες ο Πολυχρόνης Γιαννακίδης κατέκτησε τη δεύτερη θέση γενικής στα Optimistανάμεσα σε εκατό αθλητές, η Δήμητρα Παπαχρήστου κατέλαβε την 16η θέση γενικής και την τέταρτη στα κορίτσια, ενώ ο Αντώνης Μουφτόγλου στην πρώτη του συμμετοχή σε περιφερειακούς αγώνες τερμάτισε 49ος. Και οι τρεις αθλητές εξασφάλισαν την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist  που θα διεξαχθεί στο Πόρτο Ράφτη 12-17 Απριλίου και την πρόκριση για την Εθνική ομάδα.

Επίσης πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν και οι νέοι αθλητές της αποστολής Νεκταρία Αρβανιτίδου, Σταύρος Παλακίδης, Θάνος Λάσκαρης και Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου του Ι.

Στα Laser 4.7 οι Βαγγέλης Δολιανίτης και Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου κατέλαβαν την 10η και 12η θέση γενικής αντίστοιχα και το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Γαλαξίδι στις 22-26 Απριλίου και την πρόκριση για την Εθνική ομάδα Laser 4.7. 

Αρκετά καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής Ζήσης Ορφανίδης, Ανδρέας Κακολύρης, Άρης Σουλτανίδης, Παναγιώτης Καμελίδης και Χρήστος Πιμπιλιτούδης για το πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν, που ικανοποίησε το προπονητή της ομάδας Νικολάι Ιβάνοφ .