Κερδίστε 3 συμπληρωμένα άλμπουμ της Panini για το Τσάμπιονς Λιγκ 2013-2014!

Μπήκε ο Απρίλιος και έχουμε μεγάλες μονομαχίες στο Champions League, με τις προημιτελικές συναντήσεις να ξεχωρίζουν στην αθλητική επικαιρότητα και το ThrakiSportS σε συνεργασία με την εταιρεία “Πήγασος”, επίσημη αντιπρόσωπο των αυτοκόλλητων της “Panini”, σας βάζει στο κλίμα της μεγάλης γιορτής διεξάγοντας έναν ξεχωριστό διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε με όλα τα αυτοκόλλητα συνολικά τρία συμπληρωμένα άλμπουμ της Panini για το Champions League της τρέχουσας περιόδου 2013-2014 (ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί τόσο για το Champions League όσο και για την Super League αλλά και το Μουντιάλ, που πλησιάζει και για το οποίο ήδη κυκλοφόρησαν στα περίπτερα τα πρώτα αυτοκόλλητα).

Προέχει όμως ο διαγωνισμός του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να τα κερδίσετε ένα από τα τρία άλμπουμ που σας προσφέρουμε, πρέπει να κάνετε τα εξής απλά πράγματα.

1ον) Να μπείτε στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να κάνετε like στην σελίδα μας. Αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε σε αυτόν τον διαγωνισμό, όπως και σε όλους όσους διεξάγει το ThrakiSportS. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να κλικάρετε πάνω δεξιά στην σελίδα που είστε τώρα στην ένδειξη Facebook και να πατήσετε like. Εννοείται ότι όσοι το έχετε κάνει ήδη, ξεπερνάτε αυτό το στάδιο και πηγαίνετε αμέσως στο επόμενο…  
2ον) Να μας στείλετε μήνυμα στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook όπου αφού αναγράψετε τον τίτλο “Για τον διαγωνισμό της Panini”, θα μας προβλέπετε ποια κατά την εκτίμησή σας θα είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Προσοχή! Δεν ζητούμε μόνο να μας πείτε ποιες τέσσερις ομάδες θα προκριθούν αλλά και ποια είναι τα ζευγάρια που θα κληρωθούν στις 11 Απριλίου. Για αυτό και ο διαγωνισμός θα κρατήσει ένα δεκαήμερο και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι εκείνης της ημέρας (λήξη διαγωνισμού την Παρασκευή 11/4, Ωρα 12:00).

Όσοι θα έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και προβλέψουν σωστά ποια θα είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών, θα κερδίσουν από ένα επίσημο άλμπουμ για το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2013-2014 μαζί με όλα τα χαρτάκια – αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσετε και να το βάλετε στο αρχείο σας.

Σε περίπτωση που είναι πάνω από τρεις οι νικητές, θα κερδίσουν αυτοί που θα έχουν αποστείλει την συμμετοχή του πρώτοι. Δηλαδή, προφανέστατα, θα επιβραβευθεί εκείνος που έχει κάνει την πρόβλεψη πριν την διεξαγωγή πχ των πρώτων αγώνων των προημιτελικών (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν, Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλνσι, Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ) σε σχέση με εκείνον που θα περιμένει να ξεκαθαρίσουν ποιες θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν. Για αυτό έχει σημασία, αν έχετε έμπνευση, να στείλετε την συμμετοχή σας από τώρα ή όσο πιο άμεσα γίνεται και να μην αφήσετε πολύ τον χρόνο να περάσει.

Σε περίπτωση που είναι λιγότεροι από τρεις εκείνοι που θα προβλέψουν σωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών, τότε θα συμπληρωθεί ο αριθμός των νικητών από εκείνους που τουλάχιστον θα έχουν βρει σωστά τις ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά, έστω και αν δεν βρήκαν τα ζευγάρια. Εναλλακτικά, αν και πάλι δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των τριών που να έχουν βρει σωστά τις τέσσερις ομάδες, κερδίζουν εκείνοι που θα έχουν βρει τις τρεις από τις τέσσερις των ημιτελικών κλπ. Και σε αυτήν την περίπτωση, το χρονικό κριτήριο θα μετράει. Όσο νωρίτερα συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει, εφόσον είναι ορθός στις προβλέψεις του, να κερδίσει.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αναγνώστες που έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook. Κάθε ενεργός λογαριασμός στο facebook έχει ωστόσο δικαίωμα για μία συμμετοχή. Δεν επιτρέπεται δηλαδή από τον ίδιο λογαριασμό να σταλούν πολλά μηνύματα με διαφορετικές απαντήσεις, στην περίπτωση αυτή ακυρώνονται όλες οι συμμετοχές. Επιτρέπεται ωστόσο το ίδιο άτομο να συμμετάσχει πολλές φορές στον διαγωνισμό, αρκεί να το κάνει από διαφορετικά προφίλ του facebook.

Αν πάλι δεν τα καταφέρετε, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Τα αυτοκόλλητα της Panini υπάρχουν σε όλα τα περίπτερα και περιμένουν εσάς να τα αγοράσετε και να συμπληρώσετε τα άλμπουμ. Η Panini βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν σπάνια νούμερα και αυτοκόλλητα και οι συλλογές συμπληρώνονται πάντα. Αν σας λείπουν μέχρι 50 αυτοκόλλητα μπορείτε να τα παραγγείλετε ώστε να σας αποσταλούν ταχυδρομικά. Οδηγίες για την συμπλήρωση θα βρείτε μέσα σε κάθε album ή τηλεφωνώντας στην εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. στο 210 24 69 056.

Το πιο σημαντικό; Το ThrakiSportS, πάντα σε συνεργασία με την Panini, θα έχει και νέο διαγωνισμό για το Champions League όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό. Επίσης, θα έχουμε διαγωνισμούς για το άλμπουμ της Super League 2013 – 2014, το πρωτάθλημα της οποίας ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, αλλά και για το… ΜΟΥΝΤΙΑΛ. Ήδη στα περίπτερα κυκλοφορούν τα αυτοκόλλητα της Panini με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στην Βραζιλία με την συμμετοχή και της Εθνικής Ελλάδος και το ThrakiSportS σε συνεργασία με την Panini και την εταιρεία Πήγασος, ετοιμάζεται για σούπερ διαγωνισμούς και πλούσια δώρα από την αγαπημένη μας συνήθεια, εδώ και ολόκληρες δεκαετίες!!! Αλλά αυτά, όταν έρθει η ώρα… 

Μέχρι τότε όμως, έχει Champions League. Κάντε λοιπόν like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, στείλτε σε αυτήν μήνυμα με την πρόβλεψή σας για τα ζευγάρια των ημιτελικών και κερδίστε το επίσημο άλμπουμ της Panini για το Champions League της περιόδου 2013-2014 με όλα τα αυτοκόλλητα, για να το συμπληρώσετε…