Επιτυχίες στο πινγκ πονγκ για τα πιτσιρίκια του Φάρου Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Για ακόμη μία φορά τα “πιτσιρίκια” της ομάδας πινγκ πονγκ του Φάρου Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να διαπρέψουν και να κάνουν υπερήφανους τους γονείς και τους προπονητές τους. Κέρδισαν τις πρώτες θέσεις στη Θράκη και αυτόματα τις προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που θα διεξαχθεί στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 7-9 Ιουνίου.

Στους παμπαίδες απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο 11χρονος Ηλίας Σταματόπουλος. Ο μικρός αθλητής του Φάρου κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση όλων των αντιπάλων αλλά και των συμπαικτών του. Ο ταλαντούχος Σταματόπουλος στον ημιτελικό απέκλεισε τον “ελπιδοφόρο” Ιωάννη  Χατζηκωνσταντινίδη και  στον τελικό τον εξαιρετικό Φίλιππο  Τσίτσιο που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε χάσει ούτε σετ (άπαντες συμπαίκτες στον Φάρο).  

Χαρακτηριστικό σημείο των αγώνων ήταν η παρουσία 6 αθλητών του Φάρου οι οποίοι κατέκτησαν  την πρώτη θέση στους 6 από τους 10 ομίλους που σχηματίστηκαν και παράλληλα την πρόκριση για το νοκ-άουτ ταμπλό. Οι υπόλοιποι 3 αθλητές που διακρίθηκαν από τον Φάρο ήταν ο Συμεών Γιαννόπουλος , ο Δημήτριος  Παπαδόπουλος και ο μαχητικός Γεώργιος  Μήλιας.

 

Στις παγκορασίδες πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η πολύ καλή αθλήτρια του Φάρου Ελισάβετ Χατζηκύρκα και το φαβορί της κατηγορίας Θεοδώρα  Βασιλειάδου του Εθνικού. Την τρίτη θέση κατέλαβε ηΚωνσταντίνα   Πιστόλα η οποία μαζί με την Ελισάβετ  αποτελούν δυο από τις κορυφαίες αθλήτριες της Βορείου Ελλάδος.

 

Τέλος πρόκριση είχαμε για την ομάδα του Φάρου Αλεξανδρούπολης στους παμπαίδες και για την ομάδα του Εθνικού στις παγκορασίδες . Έτσι εκτός από τον Ηλία, την Ελισάβετ και τη Θεοδώρα την τύχη να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα έχουν ένας ακόμη αθλητής από το Φάρο και μια αθλήτρια από τον Εθνικό, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Φάρου..