Ομάδα της Θράκης στη νέα παρτίδα ύποπτων αγώνων για ματς με τον Ολυμπιακό!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Και ομάδα της Θράκης περιλαμβάνεται στο τρίτο πακέτο ύποπτων αγώνων που αποκάλυψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η  τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη” του Κυριάκου Θωμαΐδη στον Σκάι. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εκπομπή, στην ΕΠΟ έφτασε νέος φάκελος από την ΟΥΕΦΑ με τρία νέα ύποπτα παιχνίδια.

Το πρώτο από αυτά, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, αφορά τον αγώνα Ολυμπιακό – Πανθρακικού που φιλοξενήθηκε στις 15 Μαρτίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη και έληξε με 2-0 υπέρ των ερυθρολεύκων. Όπως επισημάνθηκε στην εκπομπή, δεν μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο το σκορ, ούτε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα η ομάδα της Κομοτηνής επί των πρωταθλητών, αλλά την ΟΥΕΦΑ κινητοποίησαν τα μεγάλα ποσά που φαίνεται να παίχτηκαν στο στοίχημα σε αυτό το παιχνίδι και ως προς τα συγκεκριμένα σημεία.

Επίσης, στην ίδια παρτίδα περιλαμβάνεται ως ύποπτο παιχνίδι το Καλλονή-ΟΦΗ 1-0. Μάλιστα για την Καλλονή είναι η πέμπτη φορά, που δικό της παιχνίδι περιλαμβάνεται στη λίστα των ύποπτων. Το αξιοπερίεργο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι υπήρξε από το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας φραγή από τον ΟΠΑΠ. 

Με τα δύο αυτά παιχνίδια, έφτασαν τους 11 οι ύποπτοι αγώνες της φετινής σεζόν, που έχουν σταλεί από την ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ προς διερεύνηση. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ύποπτος αγώνας δεν σημαίνει ούτε στημένος ούτε προκαθορισμένος αγώνας, αλλά απλώς αγώνας που με βάση τις ενδείξεις του ειδικού συστήματος της ΟΥΕΦΑ ενδέχεται να έχουν προκαθοριστεί τα αποτελέσματά τους. 

Το τρίτο ματς που περιλαμβάνεται στην τελευταία παρτίδα της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ είναι το Πιερικός-Δόξα 2-1, από το πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ, το πρώτο για φέτος από την συγκεκριμένη κατηγορία, που παιζόταν στις τέσσερις από τις 24 στοιχηματικές εταιρείες, που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και στο οποίο υπήρξε συνολικό ποντάρισμα ύψους 300.000 ευρώ!

Η εκπομπή είναι σε εξέλιξη, περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο…