Mεγάλη επιτυχία σημείωσε το Apollon Open Cup 2014

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30/3) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” το Διασυλλογικό Τουρνουά Βορείου Ελλάδας Apollon Open Cup 2014.

Περισσότεροι από 200 αθλητές από τουλάχιστον δεκαπέντε συλλόγους πολεμικών τεχνών της Β. Ελλάδας πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα στον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.

Όπως ανέφερε στη “Δέλτα Τηλεόραση”, ο διοργανωτής του τουρνουά και Μάστερ Πολεμικών Τεχνών Ιωάννης Ζάχος το συγκεκριμένο τουρνουά θα διεξάγεται δύο φορές το χρόνο στην Αλεξανδρούπολη, ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing για τη διεξαγωγή της τέταρτης Βαλκανιάδας στην πρωτεύουσα του Έβρου. 

Μάλιστα, ο κ. Ζάχος τόνισε ότι προγραμματίζονται και άλλες διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς στην Αλεξανδρούπολη, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για το κοινό της πόλης. Δείτε το βίντεο…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Ab9wx3Joc5E?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]