Οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της ΕΣΠΕΘΡ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
–  Με την έγκριση του οικονομικού και του Διοικητικού απολογισμού έτους 2013, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Α’ Περιφέρειας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.
Η συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 3,5 ώρες, ξεκίνησε με την παρουσίαση από το Δ.Σ. του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού και συνεχίσθηκε με την ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου, για τις αποφάσεις που λήφθηκαν στην πρόσφατη Γ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.
Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση, στο οικονομικό πρωτίστως τομέα, που απορρέουν από τις αποφάσεις της Ε.Ο.ΠΕ., με κατάθεση απόψεων και προτάσεων τόσο από το Δ.Σ., όσο κι από τους εκπροσώπους των Σωματείων.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση, ενέκρινε τις προτάσεις του Δ.Σ για την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης και εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να εκφράσει εγγράφως στην Ε.Ο.ΠΕ., την αντίθεσή του για την μέθοδο υπολογισμού της επιχορήγησης 2014 προς τις Ενώσεις, επισημαίνοντας την αρνητική διάκριση που γίνεται, με τον τρόπο αυτό, σε βάρος των Περιφερειακών Ενώσεων και των Σωματείων της επαρχίας.

Στη Γ.Σ. ήταν προσκεκλημένο το Προεδρείο του ΣΥΔΠΕ Θράκης & Αν. Μακεδονίας, που κατέθεσε τις προτάσεις του, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.