Video: To σόου του Σάντσες στην Κομοτηνή! Άρπαξε το μικρόφωνο του ρεπόρτερ…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο προπονητής του Απόλλωνα Λόρι Σάντσες ζήτησε συγγνώμη από τον ρεπόρτερ της Nova, Ευγένη Δαδαλιάρα, για την… αρπαγή του μικρόφωνου κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα στην Κομοτηνή, στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο διαιτητής Κουκουλάκης ακύρωσε (σωστά) το γκολ του Παπαζαχαρία.

 

«Ηταν λάθος μου. Πάνω στην ένταση του αγώνα δεν συγκρατήθηκα, όπως έπρεπε να κάνω. O διαιτητής είχε δίκιο και σωστά δεν μέτρησε το γκολ που πετύχαμε», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα, που έδωσε μοναδικό σόου σε όλη την διάρκεια του ματς με τον Πανθρακικό.

Καλύτερη στιγμή του Ιρλανδού, όταν έφυγε από τον πάγκο της ομάδας του για να μην δει την τελευταία φάση του αγώνα. Στο 94ο λεπτό ο Πανθρακικός κέρδισε φάουλ σε καλή θέση. Ο Λόρι Σάντσες σηκώθηκε από τον πάγκο του, απομακρύνθηκε και γύρισε την πλάτη προς τον αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα, μετά από μερικά λεπτά ήρθε η λήξη του αγώνα με τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας άρχισε να δηλώνει περιχαρής: «Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, θα χάναμε από μια ομάδα που έκανε τρεις ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ».

Νωρίτερα πάντως, ζήσαμε απίστευτες σκηνές στην Κομοτηνή. Ο Σάντσες άρπαξε το μικρόφωνο του ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της Nova και είπε κάτι στα αγγλικά, που μόνο ο ίδιος άκουσε και κατάλαβε! Αφορμή στάθηκε ένα γκολ του Παπαζαχαρία στο 30ο λεπτό το οποίο αρχικά κατακυρώθηκε από τον Κουκουλάκη, που στη συνέχεια το πήρε πίσω έχοντας συμβουλευτεί τον πρώτο βοηθό, Γκάγκα και τον 4ο διαιτητή Κουτσιάφτη.

Ε, δεν ήθελε και πολύ ο Ιρλανδός προπονητής του Απόλλωνα για να εκραγεί, παρά το γεγονός, ότι η ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ετρεξε προς τον χώρο του 4ου διαιτητή και έπεσε πάνω στον ρεπόρτερ της Nova, Ευγένη Δαδαλιάρα. Βλέποντας τον Κουκουλάκη να ακυρώνει το γκολ του Παπαζαχαρία, άρπαξε το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει κάτι στη μητρική του γλώσσα και ενώ η μετάδοση ήταν στον αέρα!

“Δεν μπορείτε να αφήσετε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ζωντανή μετάδοση!” άρχισε να φωνάζει στα αγγλικά εκνευρισμένος για την απόφαση του διαιτητή, αν και όπως φάνηκε από το ριπλέι, είχε άδικο. Μόνο που με την ένταση που το φώναζε, ουδείς στην αρχή κατάλαβε τι είχε πει.

Ο ρεπόρτερ της Nova σαστισμένος κοιτούσε τον Σάντσες που ήταν εκτός εαυτού και δεν ήθελε να συμβιβαστεί με την ιδέα πως ο Κουκουλάκης ακύρωσε ως οφσάιντ τελικά το γκολ που είχε πετύχει η ομάδα του και θα τις έδινε σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη. Ο τέταρτος διαιτητής μάταια προσπαθούσε για περίπου πέντε λεπτά να κατευνάσει τα πνεύματα και το περίεργο είναι πως ο προπονητής του Απόλλωνα συνέχισε παρόλα αυτά να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του και να κοουτσάρει κανονικά!

Δείτε το βίντεο με το επίμαχο περιστατικό…

[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/x1kp7pt” allowfullscreen]
Το ξέσπασμα του Σάντσες από kokoretsi