Πρωτοφανές! Ο Κεχαγιάς δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει του ματς με Πλατανιά

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μετά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής και έπειτα από τη νίκη του Απόλλωνα στην Κομοτηνή και την ισοπαλία της Βέροιας στον Παναιτωλικό, παίρνει φωτιά η ουρά με το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πλατανιά, που ολοκληρώνει την αγωνιστική το Σάββατο να αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 

Η Ξάνθη βρίσκεται στους 35 βαθμούς, είναι τέταρτη από το τέλος και αντιμετωπίζει τον δεύτερο από το τέλος Πλατανιά. Αν χάσουν οι Κρητικοί, αφενός η Ξάνθη θα εξασφαλίσει την παραμονή, αφετέρου ο Πλατανιάς θα υποβιβαστεί με το ενάμισι πόδι στην Β’ Εθνική. Αν όμως έχουμε ανάποδο αποτέλεσμα, τότε η Ξάνθη θα μπλέξει άσχημα και θα έχουμε καρδιοχτύπια τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, που η Skoda ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ και στην συνέχεια φιλοξενεί στα Πηγάδια τον Παναθηναϊκό.

Ενόψει του κρισιμότατου αγώνα, το  απόγευμα της Κυριακής και μετά την τελευταία προπόνηση στο προπονητήριό της στα Πηγάδια, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη αλλά είχαμε κάτι πρωτοφανές: Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν ανακοίνωσε αποστολή. Όλοι οι παίκτες μετά την τελευταία προπόνηση κατέλυσαν στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Πηγάδια και όπως έγινε γνωστό, η τελική 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν το απογευματινό παιχνίδι της Δευτέρας.

Πάντως, υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν δεν θα μετέχουν για διάφορους λόγους οι Βάλλας, Φλίσκας, Κομεσίδης και Βασιλακάκης. Ο μεγάλος αγώνας θα αρχίσει στις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας στα Πηγάδια και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS, που θα βρίσκεται από νωρίς στα Πηγάδια…