Κ20: Άνετη νίκη των Νέων της Ξάνθης που έδειξαν τον δρόμο στους μεγάλους!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι παίκτες της ομάδας Νέων της Ξάνθης επικράτησαν με  2-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του  Πλατανιά, δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο και στους μεγάλους που την Δευτέρα υποδέχονται τον Πλατανιά σε μια κομβική αναμέτρηση. 

 

Οι παίκτες του Μάριου Ζερβίδη από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειχναν στο γήπεδο πως είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, καταφέρνοντας να μετουσιώσουν σε γκολ αυτή τους την υπεροχή στο 35’ με τον Βαλαβανόπουλο. Στην συνέχεια οι παίκτες της Ξάνθης συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα παρότι «έριξαν» τον ρυθμό τους, με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται στο 81’ με τον Φαασίδη. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Γκιόση και Λιόντο από την ΕΠΣ Έβρου.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μ. Ζερβίδης): Ζλατίνης, Μήττας, Κολλαράς, Προύντζος, Χατζητερζόγλου (56’ Ντούφας), Καρυπιάδης, Φασίδης, Παρασκευάς, Βαλαβανόπουλος (70’ Λαζαρίδης), Ορφανίδης Π., Πασχαλάκης (84’ Κούτρας).

ΠΛATANIAΣ (Ν. Μαναρώλης):Πενταράκης, Μπουρμπάκης, Κοκονάκης, Νικηφόρος (83’ Μαυρεδάκης), Δημητρίου (77’ Κελάκης), Χαλκαιδάκης, Γιουρουκάκης (56’ Ζουμπατόπουλος), Πατρικάκης, Κολομπάκης, Παπαδάκης, Τσίτας.