Η συγκινητική αφιέρωση της νίκης του ΓΑΣ από τον Ν. Λεμονίδη στον Νικόλα…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο ΓΑΣ Κομοτηνής απέδρασε με μεγάλη νίκη μέσα στα Διαβατά και αγκάλιασε την τρίτη θέση, χτυπώντας στα ίσια και την απευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική. Λίγα λεπτά μετά, ο Νεοκλής Λεμονίδης έσπευσε να αφιερώσει αυτή τη νίκη σε έναν προσωπικό του φίλο, που έφυγε πριν λίγες μέρες από την ζωή.

Ο λόγος για το Νίκο Βαβατσικλή. Από την ημέρα της γνωστοποίησης του θλιβερού μαντάτου του θανάτου του, ο Νεοκλής Λεμονίδης άλλαξε την φωτογραφία του στο facebook και έβαλε μια εντελώς μαύρη, σε ένδειξη πένθους. Πριν λίγο, αμέσως μετά την σπουδαία νίκη του ΓΑΣ επί του Ιωνικού Ιωνίας, έσπευσε να γράψει:

“Μεγάλη διπλό της ομάδας μου Gas Komotini μέσα στον Ιωνικο στα Διαβατα με 72-77. Αφιερωμένη στο φίλο της ομάδας και προσωπικό μου φίλο Nicolas Vavatsiklis που πέθανε νωρίς. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νεοκλής Λεμονίδης δεν είχε πει τίποτα για την σημασία που είχε αυτός ο αγώνας για τον ίδιο στους παίκτες της ομάδας του, ώστε να μην τους προκαλέσει επιπρόσθετο άγχος. Μετά το τέλος του ματς τουw ευχαρίστησε, τους εξήγησε την σημασία πιυ είχε η νίκη αυτή για τον ίδιο και τους ενημέρωσε για την ξεχωριστή αφιέρωση που έκανε λίγα λεπτά αργότερα με αυτό το συθγκινητικό του post στο facebook…